Logitech prezintă, în premieră națională, tastatura de gaming G410 Atlas Spectrum în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015

Logitech va lansa în premieră, în România, în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, tastatura G410 Atlas Spectrum și căștile G633 și G933 Artemis Spectrum, dispozitive ideale care le înlesnesc gamerilor drumul spre victorie. Lansarea oficială a tastaturii G410 va avea loc sâmbătă, ora 13.00, la stand-ul Logitech. DreamHack Cluj-Napoca 2015 se desfășoară la Sala Polivalentă, între 29 octombrie și 1 noiembrie.

image003

Atracția principală de la stand-ul Logitech de la această ediție a DreamHack, tastatura G410 Atlas Spectrum, deține switch-uri mecanice Romer-G care oferă o acționare cu 25% mai rapidă decât orice alt model de tastatură din lume. Cu un punct de acționare de 1.5mm, switch-urile Romer-G primesc comenzile mult mai rapid, oferind un avantaj în disputele oficiale cu acțiuni în care contează și o milisecundă. Cu o rezistență crescută de până la 70 de milioane de accesări ale tastelor și cu o perioadă de viață cu până la 40% mai lungă decât alte modele aflate la ora actuală pe piață, utilizatorii se pot juca cu încredere având în vedere durabilitatea actuală a tastaturii.

Lumina de fundal a tastelor facilitează găsirea mai rapidă în întuneric a comenzilor dintr-un joc. Folosită împreună cu Logitech Gaming Software, este posibilă personalizarea fiecărei comenzi în parte dintr-o paletă de nici mai mult și nici mai puțin de 16,8 milioane de culori. Prin intermediul software-ului Logitech se pot sincroniza anumite funcții de iluminare pentru dispozitivele din gama G pentru a putea ține mai ușor urma comenzilor în joc sau pentru a folosi mai repede anumite comenzi ori pentru a crea profile de joc personalizate. De asemenea, nivelul de luminozitate poate fi reglat pentru a crea ambianța agreată în funcție de joc. Tastatura Logitech G410 Atlas Spectrum oferă o arie uniformă de acoperire a luminozității tastelor pentru un aspect curat și ușor de citit. Tastatura G410 va fi disponibilă în România la un preț recomandat de 599 Lei.

La standul Logitech, gamerii se vor putea bucura și de noile seturi de căști G633 și G933 Artemis Spectrum. Noile căști sunt primele ce integrează tehnologiile Dolby și DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G integrate împreună cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambianțe reale, permițând receptarea inamicilor în timp ce se furișează oferind o acuratețe precisă sunetului. Tehnologia DTS Headphone: X folosește calibrare și setare a sunetului foarte aproape de cea folosită în studiourile de înregistrări, reușind să apropie fanii de o calitate foarte ridicată care suportă până la 7.1 canale audio și multiple opțiuni pentru personalizare. Integrarea tehnologiei DTS Headphone:X și lunga tradiție a Dolby în domeniul audio oferă gamerilor o experiență sonoră de neegalat.

Modelele Logitech G633 și G933 pot fi conectate atat la PC-uri, dispozitive mobile cât și la console (inclusiv PlayStation 4 și Xbox One). Logitech G633 dispune de un slot USB și unul analog care se conectează la două dispozitive diferite. în timp ce Logitech G933 are un slot USB și două intrări analog ce permit conexiunea la trei dispozitive. În timp ce căștile de gaming G633 se pot achiziționa deja de la magazinele specializare la un preț recomandat de 699 Lei, modelul G933 va fi disponibil în România la un preț recomandat 899 Lei spre sfârșitul lunii noiembrie.

La DreamHack Cluj-Napoca 2015, Logitech își va surpinde fanii cu nenumărate concursuri, evenimente speciale și surprize. Pe durata celor patru zile de festival, gamerii vor putea face cunoștință cu unele dintre cele mai puternice echipe din lume de Counter Strike: Global Offensive: TSM și Cloud 9. Membrii echipelor vor oferi sesiuni de autografe.

Tastaturile G910 și G710 Plus, moușii G303 și G502, căștile G430 și G230 vor deveni instrumentele perfecte pentru concursurile care vor avea loc la stand. Gamerii se vor putea lupta pentru premii consistente în obișnuitele jocuri cu care Logitech i-a obișnuit și la celelalte ediții DreamHack: CS:GO, League of Legends, Dota2 și Heroes of The Storm. Concursurile de cosplay nu vor lipsi nici în acest an la stand-ul Logitech. Aici, cei mai inventivi cosplayeri își vor etala creațiile, în aplauzele tinerilor care își vor alege favoriții.

Despre Logitech

Logitech concepe produse care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe oameni mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

București, 26 octombrie 2015 – Logitech

Visits: 18

Lasă un răspuns