Miele aduce în România primele mașini de spălat vase cu program scurt de spălare

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piața din România primele mașini de spălat vase cu program scurt de spălare.

Toate produsele din gama G6000 EcoFlex dispun de programul QuickPowerWash prin intermediul căruia vasele sunt spălate într-un interval de doar 58 de minute, o caracteristică unică pentru mașinile de spălat vase Miele. Mai mult, pentru a oferi un plus de curățare, mașinile de spălat vase din gama G6000 EcoFlex sunt folosite împreună cu tabletele Miele Ultra Tabs Multi, specifice clasei de curățare A. Tabletele speciale se dizolvă în 2-3 minute, fiind disponibile pentru curățarea vaselor încă de la începutul programului, pentru un plus de eficiență.

HyperFocal: 0

“Vrem să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii. De aceea, la achiziționarea unei mașini de spălat vase, ei vor primi, timp un an, detergent gratuit. Este o campanie pe care o desfășurăm până pe 30 noiembrie, iar tabletele oferite cumpărătorilor vor acoperi 300 de cicluri de spălare”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Primul pachet va fi oferit la achiziționarea produsului, iar restul de 14 pachete vor fi livrate după introducerea codului de voucher pe magazinul online Miele.

Mașinile de spălat vase din gama G6000 EcoFlex au o serie de caracteristici cu patent Miele care vin în ajutorul consumatorului, precum sertarul pentru tacâmuri 3D, recunoscut pentru versatilitatea sa. Practic, lățimea, înălțimea și adâncimea sertarului sunt reglabile pentru a permite orice tip de încărcătură/vas.

EcoFlex dispune și de un suport pentru pahare FlexCare care oferă o poziționare unică și sigură a paharelor cu picior și a cupelor, datorită dublurii de silicon și a suprafeței speciale.

20000126994.highres

HyperFocal: 0
O altă caracteristică importantă este aceea că mașinile de spălat vase din gama Ecoflex pot fi accesate și prin aplicația Miele@mobile. Consumatorii pot folosi astfel smartphone-ul sau tableta pentru a verifica statusul mașinii de spălat vase sau pentru a-i controla funcțiile.

Noile mașini de spălat vase dispun de cel mai mare grad de eficiență energetică prin intermediul funcției EcoTech de stocare a căldurii oferind în același timp cele mai bune rezultate de spălare și uscare. Totodată cu gama EcoFlex, clienții vor avea și un consum de energie redus cu 20 la sută.

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.700 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor. În anul financiar 2014/2015, a obținut vânzări în valoare totală de 3,5 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

București, 31 mai – Miele

Hits: 23

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: