Miele aduce în Europa mașinile de gătit XXL specifice pieței americane

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, aduce în Europa electrocasnicele de bucătărie XXL. Mașinile de gătit din această gamă au dimensiuni standard de 76 de cm, 92 de cm și 122 de cm. Gama cuprinde mai multe componente de top, printre care plita pe gaz de sine stătătoare de 92 de cm și 122 de cm dotată cu șase arzătoare și grill-ul din oțel inoxidabil.

Alături de acestea, Miele aduce și seria de hote decorative cu aceleași dimensiuni, realizate din oțel inoxidabil și proiectate pentru a fi instalate pe perete sau încorporate în mobilierul de bucătărie realizat la comandă.

„Modelele din această gamă sunt combinația ideală între stilul de viață american și electrocasnicele de înaltă tehnologie realizate de Miele”, declară Gernot Trettenbrein, director în cadrul Domestic Appliance International la Miele. Produsele vor fi disponibile pe piața europeană cel mai târziu în 2016, urmând să fie stabilite și primele țări în care vor fi comercializate.Miele_Masini de gatit XXL (1)

Cel mai mare cuptor are o capacitate de 163 de litri

Dimensiunile mașinilor de gătit încep de la un minimum de 76 de cm, astfel: modelul HR 1622, pe inducție, are patru zone de gătire, iar HR 1924, pe gaz, are patru arzătoare. În rest, ambele modele au aceleași caracteristici, printre care și capacitatea interioară a cuptorului de 131 de litri. Pentru comparație, cel mai mare cuptor convențional Miele, de 60 de cm, are o capacitate interioară de 76 de litri. Pentru ca noile cuptoare XXL să ajungă rapid la temperatura dorită, acestea sunt echipate cu două ventilatoare cu aer cald.

Următorul model din gamă este HR 1936 și are o dimensiune de 92 de cm. Capacitatea interioară a cuptorului de 163 de litri este nemaiîntâlnită la cuptoarele de pe piața europeană. Modelul are patru arzătoare pe gaz și un grill din oțel inoxidabil.Miele_Masini de gatit XXL (2)

Produsul de top oferă 5 funcționalități într-unul singur

Cel mai versatil model este produsul de vârf HR 1956. Acesta cuprinde două cuptoare: unul mare de 92 de litri și un cuptor cu microunde cu o capacitate de 43 de litri, precum și un compartiment suplimentar care menține mâncarea caldă, spațiu ce poate fi utilizat la o temperatură scăzută. Aragazul mai dispune de patru arzătoare și o plită pe gaz. Toate acestea fac din modelul HR 1956 un produs de tipul cinci într-unul singur.

Toate electrocasnicele din această gamă au caracteristici comune, deja familiare clienților Miele care au cunosc modelele din gama 6000 (seria actuală de produse încorporabile). Câteva dintre caracteristicile comune: termometrul wireless patentat, funcția de Umiditate Plus (mâncarea se coace și se rumenește mai bine datorită acestei funcții), accesorii PyroFit (rafturi, tăvi și ghidaje telescopice) care pot fi lăsate în cuptor în timpul autocurățirii pirolitice, control M-Touch cu mai mult de 200 de programe automate și o interfață asemănătoare cu cea a unui smartphone.

Modul de viață american asociat cu produsele de calitate Miele

Cu un design inteligent, modelele de mașini de gătit XXL sunt foarte asemănătoare ca design cu cele din generația de încorporabile 6000 și pot fi ușor combinate cu ale electrocasnice Miele. Americanii preferă pentru electrocasnice modelele din oțel inoxidabil, cu butoane rotative solide și mânere articulate care facilitează închiderea și deschiderea ușilor. Din punct de vedere ergonomic, display-ul M- Touch, ușor înclinat pentru o lizibilitate mai bună, este un detaliu fin al produsului.Miele_Masini de gatit XXL (3)

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile și standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele și Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.741 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2014/2015 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,49 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porţile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global

București, 18 septembrie 2015 – Miele

Views: 2

Lasă un răspuns