Miele a vândut cu 75% mai multe mașini de spălat vase în primele nouă luni

  • Până la finalul anului, Miele estimează o creștere de 90% a numărului de mașini de spălat vase vândute în România
  • Mașinile de spălat din gama „Active”, lansată în premieră la IFA 2015, sunt disponibile și în România

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a vândut cu 75% mai multe mașini de spălat vase în primele nouă luni ale anului în curs, comparativ cu perioada similară din 2014. Până la finalul anului, compania estimează o creștere de 90% a numărului de mașini de spălat vase vândute în România. Valoric, vânzările de mașini de spălat vase Miele vor ajunge în 2015 la aproximativ 250.000 de euro.

Loredana Butnaru_Miele

„Piața de maşini de spălat vase crește constant în ultimii ani în România și datorită faptului că utilizatorii înţeleg beneficiile acestui produs în bucătărie. O maşină de spălat vase este la fel de utilă ca o maşină de spălat rufe deoarece, cu ajutorul ei, poți face economii importante de timp, apă şi energie”, declară Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

Knock2Open, unic în lume

Miele oferă în România o gamă variată de circa 20 de modele de maşini de spălat care corespund nevoilor utilizatorului, din toate punctele de vedere. Printre cele mai inovatoare modele se numără G6000, singura maşină de spălat vase din lume cu tehnologia patentată Knock2Open.

G 6000 este un model special conceput pentru un mobilier de bucătărie modern, fără mânere și este singura maşină de spălat vase din lume a cărei deschidere se realizează prin simpla bătaie a ușii. În plus, modelul Knock2Open este dotat cu un panou „touch on metal” – un mod de comandă elegant şi inovativ.

Gama Active, disponibilă în România

Miele România îşi extinde gama de maşini de spălat vase din noiembrie, când vor fi disponibile în magazine produsele din seria „Active”. Modelele se adresează cumpărătorilor care achiziționează pentru prima dată un astfel de produs. Electrocasnicele din această categorie au fost prezentate în premieră la IFA Berlin 2015 și corespund seriei 4000. Diferența este însă că noile mașini de spălat vase vin cu un preț mai accesibil. În România, prețul de vânzare pornește de la 2.670 de lei.

„Cea mai nouă gamă de mașini de spălat vase de la Miele este adresată mai ales tinerilor care cumpără pentru prima dată un produs din această categorie, oferindu-le o alternativă mai convenabilă”, declară Loredana Butnaru.

Modelele din gama Active includ toate   tipurile   de   mașini   de   spălat   vase,   de   la modelele de sine stătătoare la cele încorporabile și dispun de o capacitate de încărcare de 13 sau 14   seturi   de   vase.

Cele mai multe dintre modelele de maşini de spălat vase de la Miele oferă programe special create pentru clienţi: sertarul 3D pentru tacâmuri, sistemul Perfect Glass Care (special pentru spălarea paharelor), dar şi funcţia de autodeschidere pentru uscarea perfectă a veselei.

 

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeaşi viziune, tradiţiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puţine reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaştere la nivel internaţional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat şi oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparţinând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generaţie. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma şi reinventa experienţa în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.660 de angajaţi, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2013/2014 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,22 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porţile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

București, 28 octombrie – Miele

Views: 0

Lasă un răspuns