MGT Educaţional anunţă disponibilitatea in România pentru noua linie Hercules de produse audio special concepute pentru streaming

MGT România anunță disponibilitatea produselor Hercules, un brand cu o vastă experiență de 40 de ani în domeniul divertismentului audio și interactiv, și cu peste 20 de ani în industria DJ-ilor. Produsele Hercules sunt special concepute pentru cei ce activează în domeniul live streamingului, având ca scop abordarea unei probleme reale cu care se confruntă mulți în timpul sesiunilor de live streaming: gestionarea audio.

HERCULES STREAM: EXPERIENȚA AUDIO ÎN MÂINILE TALE

Cu controlerele audio Hercules Stream 100 și Hercules Stream 200 XLR, streamerii pot acum controla și gestiona cu ușurință toate aspectele sonore. Datorită acestor controlere inovatoare, gestionarea surselor audio devine simplă – jocuri, software de chat, muzică, microfon și multe altele.

Ecranul LCD integrat vă permite să vizualizați și să ajustați individual nivelul de sunet al fiecărei surse în timp real, oferindu-vă posibilitatea de a reduce volumul, crește volumul, dezactiva sau activa sunetul.

Dar controlerele Hercules Stream sunt mult mai mult decât simple dispozitive audio – sunt adevărate centre de comandă. Fiecare controler este echipat cu patru butoane de control personalizabile, permițându-vă să efectuați instantaneu acțiunile preferate: să dezactivați simultan mai multe surse audio, să deschideți URL-uri sau să schimbați scenele în timpul transmisiei live.

xr:d:DAF0WF03yyA:2,j:7379557386841103779,t:23111616

O GAMĂ PENTRU TOȚI STREAMERII

Pentru streamerii care au nevoie să dezactiveze rapid o sursă audio în timpul transmisiei live, care doresc să amplifice sunetul muzicii sau să reducă volumul chat-ului, și pentru toți cei care doresc să-și gestioneze sunetul în timp real, Stream by Hercules este dispozitivul salvator.

Hercules Stream 100: Experiența audio simplificată în timp real.

Control total asupra sunetului fluxului

Controlați sunetul jocurilor și al altor software-uri

-Reglați nivelul de volum al microfonului USB

-Monitorizați nivelurile pieselor cu ajutorul ecranului cu luminozitate ridicată

-Controlați până la 8 piste simultan

Hercules Stream 200 XLR: Experiența audio personalizată pentru tine și pentru publicul tău.

Controlați în totalitate conținutul audio

-Separați mixajul audio pe care îl ascultați la căști de cel pe care îl partajați cu telespectatorii dvs.

-Monitorizați nivelurile de volum ale acestor două mixaje simultan cu ajutorul ecranului cu luminozitate ridicată

-Conectați microfonul profesional XLR la intrarea XLR cu preamplificator pentru un sunet de înaltă fidelitate

-Transmiteți sunetul de la consola de jocuri sau de la un al doilea PC utilizând conectorul optic.

Cele doua noi soluţii de streaming de la Hecules sunt disponibile aici  – https://www.emag.ro/articole-fan-gaming/brand/hercules/c?ref=bc

DESPRE HERCULES

Guillemot Corporation este un proiectant și producător de hardware și accesorii pentru divertisment interactiv. Grupul oferă o gamă diversificată de produse sub mărcile Hercules și Thrustmaster. Activ pe această piață din 1984, grupul Guillemot Corporation este prezent în 10 țări (Franța, Germania, Spania, Regatul Unit, Statele Unite, Canada, Italia, Belgia, România și China [Shanghai, Shenzhen și Hong Kong]) și își distribuie produsele în peste 150 de țări din întreaga lume. Misiunea grupului este de a oferi produse ergonomice și de înaltă performanță care să maximizeze plăcerea divertismentului interactiv digital pentru utilizatorii finali. Vă rugăm să vizitați www.guillemot.com pentru mai multe informații.

© 2023 Guillemot Corporation S.A. Toate drepturile rezervate. Hercules® este o marcă comercială înregistrată a Guillemot Corporation S.A. Toate celelalte mărci comerciale și nume de marcă sunt recunoscute prin prezenta și sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Fotografiile și ilustrațiile nu sunt obligatorii. Conținutul, modelele și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă și pot varia de la o țară la alta.

Views: 5

Lasă un răspuns