Metoda „Kanban” webinar Luxoft Technology Series

Nu prea sunt consumator de webinarii, insa astazi am primit un comuncat de presa care ma face curios si ma voi inscrie in special ca este gratuit:

Luxoft(NYSE: LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către o bază de clienţi globali, anunţă cel de-al cincilea Star IT: David J. Anderson care va susţine webinarul Luxoft Technology Series de pe 17 martie.

Proactive Intellectual Property Protection, by Dr. John Johnson & Robert West

 

Webinariile Luxoft Technology Series (LTS) oferă profesioniştilor din IT de peste tot din lume posibilitatea de a-şi împărtăşi experienţa, creând o platformă globală educaţională de cunoştinţe IT. Profesioniştii se pot întregistra pe www.luxoft.com/lts sau pot urmări webinarul pe canalul de Youtube al Luxoft.

„În scurt timp, webinariile Luxoft Technology Series (LTS) se vor extinde şi vor deveni un “TEDx” al industriei ITa declarat  Przemyslaw Berendt, Vicepreşedinte Global Marketing Luxoft. „Este un privilegiu să avem alături de noi experţi IT, recunoscuţi la nivel global datorită reuşitelor din domeniu, care să împărtăşească din experienţa lor cu noi.

În această prezentare, se va putea învăţa cum menţin corporaţiile flexibilitatea în mediul de business mereu în schimbare, precum si predictibilitatea livrărilor, prin:

               Utilizarea instrumentelor de măsurare, a formulelor şi a abordărilor ştiinţifice de management al schimbării (change management); pentru a obţine rezultate previzibile, putem echilibra factori precum capabilităţile observate, alocarea personalului şi obiectivele de livrare.

•           Analiza şi înţelegerea naturii muncii cerute pentru a distribui corect efortul.

               Abordarea metodică a îmbunătăţirii continue – putem minimiza întreruperile şi obţine rezultate durabile.

Participarea la webinarul Luxoft susţinut de David Anderson este gratuită. Înscrierile se pot face pe www.luxoft.com/lts.

Despre Luxoft

Luxoft este unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, în majoritate companii multinaţionale. Serviciile oferite de Luxoft includ dezvoltare personalizată de software şi suport pentru aplicaţii de bază şi aplicaţii vitale pentru afaceri, product engineering, testare şi consultanţă în diverse tehnologii. Soluţiile Luxoft sunt bazate pe produse şi platforme proprii care au un impact direct asupra rezultatelor de afaceri ale clienţilor şi livrează în mod eficient inovaţie continuă. Activitatea de bază a companiei se desfăşoară în Europa Centrală şi de Est, unde Luxoft are 15 centre de dezvoltare şi 20 birouri unde îşi desfăşoară activitatea peste 7.200 de angajaţi. Luxoft are sediul central în Zug, Elveţia şi este listată la Bursa de Valori New York (LXFT US). Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi http://www.luxoft.com.

Bucureşti, România – 6 martie, 2014 – Luxoft (NYSE: LXFT)

Visits: 0

Lasă un răspuns