Memoriile ADATA XPG DDR4 validate oficial de catre AMD

Toate memoriile XPG DDR4 din oferta ADATA® Technology au fost oficial certificate de catre AMD ca fiind compatibile cu socket-ul AM4 si  cu procesoarele aferente, ca de exemplu noua gama Ryzen. Memoriile XPG au fost validate prin instalarea pe placi de baza MSI, acesta fiind si startul unei colaborari importante intre ADATA si MSI.

XPG DDR4

Prin intermediul aprobarii oficiale din partea AMD, clientii stiu ca prin alegerea unei memorii XPG DDR4 vor achizitiona un produs perfect compatibil pentru a fi utilizat pe placile de baza AMD AM4. Deoarece modelele XPG DDR4 au fost adaugate in lista de branduri calificate AMD QVL (qualified vendor list), clientii se pot baza pe compatibilitate fluida, fara grija unor conflicte suparatoare.

Certificarea AMD acopera, de asemenea, si profilele de memorie A-XMP sau AMD. Acest lucru inseamna ca memoriile XPG DDR4 au fost testate in profile de overclocking, nu doar pentru viteze standard, asigurandu-se astfel fiabilitatea si stabilitatea in situatiile in care se consuma resurse serioase.

Lista completa a modelelelor XPG DDR4 certificate:

Nume produs Specificatii
XPG Flame DDR4-2400 U-DIMM
DDR4-2666 U-DIMM
DDR4-2933 U-DIMM
XPG Z1 DDR4-2400 U-DIMM
DDR4-2666 U-DIMM
DDR4-2933 U-DIMM
DDR4-3200 U-DIMM

Bucuresti, Romania – 29 martie 2017 – ADATA® Technology

Lasă un răspuns