Media Galaxy se pregateste de sarbatoare

Desigur ca in concurenta acerba de a castiga piata din Romania sunt inscrise destule firme competitoare dar parca cele mai vechi iti dau o stare de certitudine atunci cand te duci si cumperi din niste locatii pe care le cunosti in existenta ta de ani de zile si ai fost mereu multumit de serviciile primite. Si eu am cumparat de la Media electrocasnice sau chiar si PCul tatalui meu si nu am avut ce sa le reprosez si chiar functioneaza de ani de zile fara sa le schimb.

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, împlineşte astăzi 10 ani de activitate.

Anticipând nevoia de inovaţie şi gradul accelerat de dezvoltare specifice domeniului IT, primul magazin Media Galaxy a fost deschis în anul 2004 in Bucureşti. Oferind tehnologii de ultimă generaţie clienţilor la preţuri accesibile, Media Galaxy a crescut rapid iar în prezent reţeaua are 15 magazine amplasate în marile oraşe din România: Bucureşti, Arad, Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.

MG 10 ani

Pentru a sarbători 10 ani de activitate alături de clienţii săi, Media Galaxy anunţă oferte aniversare disponibile în magazinele Media Galaxy, precum şi pe www.mediagalaxy.ro în perioada 27 februarie- 2 martie 2014, în limita stocului disponibil.

Reducerile aniversare:

          până la 90% la accesorii şi căşti

          până la 60% la frigidere, aragazuri, maşini de spălat vase, maşini de spălat rufe, combine frigorifice, etc.

          până la 50% la camere foto, jocuri, produse de îngrijire personală, roboţi de bucatarie, aspiratoare, espresoare, mixere, etc.

          până la 30% la produse audio-video

          până la 20% la televizoare şi laptopuri

          până la 10% la smartphone-uri şi tablete

Media Galaxy oferă clienţilor o gamă variată de produse, dar şi o paletă de servicii diversificată, care facilitează contactul dintre consumator şi tehnologie: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit şi extragaranţie.

„Obiectivul nostru este să oferim clienţilor un proces de cumpărare a produselor atractiv, plăcut şi interactiv. Fie că aleg un laptop, televizor 3D sau Ultra HD, tabletă, smartphone sau aparatură electrocasnică, prin expertiza noastră de 10 ani, oferim clienţilor produsele prin care să îşi tranforme casele într-un univers conectat la ultimele tehnologii. Suntem încrezători ca ofertele aniversare din această perioadă vor atrage clienţii în magazinele Media Galaxy şi pe www.mediagalaxy.ro” a spus Dan Ostahie, Preşedinte şi CEO, ALTEX România.

Media Galaxy la 10 ani:

·        Suprafaţa totală magazine Media Galaxy: peste 35,000 m² suprafaţa comercială

·         Cel mai mare magazin Media Galaxy: Media Galaxy Orhideea, peste 4000 m²

·         Număr produse în magazin: peste 10,000 produse

·         Trafic mediu: 800.000 de vizitatori pe lună

·         Primul magazin Media Galaxy deschis în Bucureşti în februarie 2004

·         Cel mai scump produs în Media Galaxy: TV 4K Samsung, 150.000 lei

·         Spaţiul alocat produselor live-demo:  20% din suprafaţa comercială

MG 10 ani_1

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 15 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalţi. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

27 februarie 2014 – Bucureşti, România  – Media Galaxy®

Hits: 35

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: