Lumy Recorder si platforma IOS de usability testing din Romania

Un anunt de pe pagina de Facebook LUMY suna asa: “Începem săptămâna cu o veste bună! Aplicația LUMY Recorder pentru iOS este disponibilă în Apple Store. O puteți downloada de aici https://itunes.apple.com/us/app/lumy-recorder/id811010698?ls=1&mt=8 . Aplicația poate fi folosită doar de către testerii avansați pentru a realiza teste video și feedback. Dacă încă nu ești tester avansat LUMY, accesează www.lumy.ro și urmează instrucțiunile.

Testerii pot realiza teste video si feedback chiar de pe telefonul lor, prin intermediul Lumy Recorder. Companiile vor sti cu exactitate, daca versiunile mobile ale site-urilor lor sunt user-friendly si daca vor fi apreciate pe piata, chiar inainte de a le lansa.  Lumy Recorder inregistreaza actiunile testerilor, atunci cand fac un test de utilitate.

Aplicatia are menirea de a facilita realizarea de versiuni mobile ale website-urilor, chiar pe placul utilizatorilor. Cu aplicatia Lumy Recorder pentru iOS, testerii inscrisi in cadrul platformei vor putea realiza teste de tip feedback si video, iar companiile vor primi o reactie reala pentru versiunile mobile ale website-urilor realizate.Aplicatia are menirea de a facilita realizarea de versiuni mobile ale website-urilor, chiar pe placul utilizatorilor. Aplicația Lumy Recorder a fost realizată utilizând limbajele de programare Objective C și C++ și folosindiOS SDK și OpenGL.  O echipă formată din trei dezvoltatori ai companiei REEA a lucrat peste 600 de ore, pentru a duce la bun sfârșit provocarea Lumy Recorder. Cea mai complicată parte din dezvoltarea aplicației a fost realizarea capturii video. SDK-ul nativ nu permite captură videode pe browser, astfel că dezvoltatorii au fost nevoiți să găsească o altă metodă, folosind OpenGL.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: