Media Galaxy se extinde în zona de Sud a țării

In timp ce multi isi inchid portile din cauze de profitabilitate grupul din care face parte Media Galaxy se extinde. Media Galaxy anunță data de deschidere a celui de-al 16-lea magazin din rețea. Acesta va fi inaugurat pe data de 28 martie, în Craiova și va oferi cele mai bune prețuri la produsele electro-IT de ultimă generație. Showroom-ul va fi amplasat în Mall-ul Electroputere Parc și va oferi peste 2500 de metri pătrați de noutăți și spații demo cu cele mai noi produse, de la gadget-uri și până la electrocasnice.

Media Galaxy Show Room

”În timp ce alți jucători caută soluții prin fuziune, Grupul ALTEX se dezvoltă organic, așa cum o face continuu, de peste 20 de ani pe piața din România. Deschiderea din Craiova reprezintă dovada angajamentului nostru față de clienții Media Galaxy. De aceea, prin investiția de peste 1 milion de euro în noul magazin Media Galaxy, dorim să completăm experiența omni-channel, adresându-ne consumatorilor care au la dispoziție o multitudine de canale de informare, dar care își doresc consiliere din partea unor profesioniști. Media Galaxy Craiova va deveni un punct de reper în zona de Sud a țării pentru toți cei care vor dori să vadă și să testeze și să achiziționeze noutățile din electro-IT la prețuri fără concurență în piață.” a declarat Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România. 

Dan OstahieOdată cu deschiderea din Craiova, Media Galaxy își consolidează prezența la nivel național, acoperind și zona de Sud a țării. Noul Media Galaxy va deservi atât Craiova, cât și orașele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiași, Segarcea și Slatina.  

Peste 30 specialiști Media Galaxy sunt pregătiți să ajute cumpărătorii cu sfaturi și să le dezvăluie noutățile tehnologice din spațiile demonstrative special amenajate. Cei 10 ani de expertiză în domeniul electro-IT ai Media Galaxy sunt garanția că toți clienții se vor bucura de cele mai bune prețuri de pe piață pentru tehnologii de top.

Media Galaxy oferă pe lângă o gamă variată de produse şi o paletă de servicii diversificată, care facilitează contactul dintre consumator şi tehnologie: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit şi extragaranţie. În plus, clienții vor putea beneficia de serviciul ”Batem orice preț online sau offline!”. Astfel, clienții care vor găsi produsele  din gama Media Galaxy la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online, cât și offline, vor primi diferența. Acest serviciu subliniază prețurile imbatabile pe care Media Galaxy le oferă.

Media Galaxy Show Room 1

Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

București, 19 martie 2014 – Media Galaxy

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: