Adaptoarele harddisk – wireless Toshiba

Firma japoneza Toshiba a inceput sa se intereseze pentru clientii sai in a comercializa un nou tip de dispozitiv de stocare Stor.e Wireless Adapter (SWA) sustine publicatia The Inquirer. Acesta permite  o mai mare flexibilitate pentru spatiul de stocare disponibil pe dispozitivele mobile, permitandu-le sa se conecteze wireless la harddisk-urile de mare capacitate.

Toshiba wireless storage adapter

” Utilizatorul se conectează la adaptorul wireless STOR.E la HDD și o priză de alimentare și apoi se pot conecta mai multe dispozitive simultan , trimiterea datelor către și de la dispozitivul mobil – eliberarea de memorie prețioasa pentru tine de a lua mai multe fotografii, cumpara mai multă muzică și mai multe ore de filme “, a explicat Toshiba .

Adaptorul wireless STOR.E oferă utilizatorilor acces la toate datele stocate pe un HDD ” în câteva secunde “, astfel încât utilizatorii le pot împărtăși cu alții cu ușurință. Acesta poate fi conectat la până la opt dispozitive la un moment dat și, cu modul său de Internet Pass -Through, conexiunea la internet nu  este niciodată întreruptă, astfel încât utilizatorii pot accesa simultan HDD-urile lor și de pe web .

Acesta va lucra atât cu Mac-uri și PC-uri, și are aplicații Android și iOS gratuite mobile disponibile pentru descărcare.

Adaptorul este lansat alături de un hard disk extern 5TB STOR.E Canvio Desktop , cu care Toshiba va fi livrat  construit în NTI Backup.

Adaptorul wireless STOR.E va fi disponibil din luna mai 2014.

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: