Media Galaxy Mega Mall –un nou reper pentru retail-ul electro-IT din București

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, a investit un milion de euro în extinderea rețelei Media Galaxy, deschizând pe data de 14 mai 2015 un nou showroom în Mega Mall București, oferind clienților celui mai nou mall o gamă de peste 10.000 de produse, reprezentând ultimele inovații în IT.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Astfel, în primele zile de la deschidere, cel mai nou Media Galaxy a vândut peste 4000 de produse în valoare de peste jumătate de milion de euro. Încă de la primele ore de la deschidere, Media Galaxy s-a bucurat de atenția clienților, aceștia fiind interesați de produsele aflate în oferta special realizată pentru inaugurare. Astfel, cele mai comercializate produse a fost: laptopuri, tablete, LED TV, smartphone-uri, console și electrocasnice.

Media Galaxy este recunoscut pentru faptul că le pune la dispoziție tuturor iubitorilor de tehnologie cele mai inovatoare produse. Astfel, pentru a putea oferi o experiență inedită clienților, am inaugurat un nou showroom ce completează portofoliul nostru. Întreg spațiul din Mega Mall este o incursiune în universul inovației, cu spații de testare generoase și display-uri inedite, astfel încât experiența să fie una de spectacol al tehnologiilor de ultimă generație. Experiența de retail se schimbă și astfel noul magazin demonstrează cât de mult se integrează tehnologia în viața noastră. Leadership-ul Media Galaxy pe zona de electo-retail este completat și de zona de achiziții online. Astfel, ne asigurăm că oferim o experiență integrată, omni-channel, de la primul click și până la bucuria achiziției din cel mai modern showroom din România.” a declarat Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România.

Noul showroom are o suprafață de peste 2000 de metri pătrați și este situat la nivelul -1 al Mega Mall. Noutatea acestui showroom este reprezentată de spațiul special amenajat pentru testarea celor mai inovatoare soluții multimedia. Astfel, clienții vor beneficia de o experiență imersivă ce le oferă oportunitatea de a interacționa cu cele mai inovatoare tehnologii, înainte de a le achiziționa.

Cei 50 de specialiști Media Galaxy din showroom-ul din Mega Mall stau la dispoziția clienților și îi vor ajuta pe cei pasionați de tehnologie să aleagă cele mai potrivite produse. De asemenea, pentru a facilita achiziționarea produselor din ofertă, Media Galaxy pune la dispoziție mai multe servicii cu valoare adăugată, care îmbunătățesc experiența la achiziționare.

Primul magazin Media Galaxy a fost deschis în anul 2004 în Bucureşti. Astăzi, reţeaua este prezentă în marile oraşe din România: Bucureşti, Arad , Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara și începând de anul trecut și în Craiova.

București, 26 mai 2015 – Media Galaxy

Hits: 26

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: