Media Galaxy lansează în premieră PlayStation VR și Resident Evil 7biohazard

edia Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, anunță lansarea în premieră aPlayStation VR, cel mai așteptatkit de realitate virtuală, precum și a jocului Resident Evil 7biohazard, în versiuni pentru PlayStation 4,Xbox Oneși PC.PlayStation VR și Resident Evil 7 biohazardvor fi disponibile spre vânzareîncepând cu data de 24ianuarie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

mg

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri și hardware pe data de 24 ianuarie, la ora 17.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor avea șansa de a încerca, în premieră, Resident Evil 7 Biohazard cu ajutorul unui sistem de realitate virtuală PlayStation VR, dar și de a participa la concursuri cu multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 17:00, accesul la eveniment fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.

Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy: www.youtube.com/MediaGalaxy

Cei prezenți vor putea participa la sesiuni de quiz, în care vor avea ocazia de a câștiga jocuri Resident Evil 4, Resident Evil 5 și Resident Evil 6 pentru PlayStation 4, în edițiile Remastered. De asemenea, toți cei care cumpără jocul Resident Evil 7 Biohazard sau sistemul de realitate virtuală PlayStation VR pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru un scaun de gaming Genesis Nitro 880 Red și un accesoriu PlayStation 4 Camera

mg2

Despre PlayStation VR

Din momentul în care îți pui PlayStation VR, noul sistem de realitate virtualăpentru PlayStation 4, vei experimenta jocurile la un alt nivel. Te vei afla în mijlocul acțiunii, vei trăi fiecare detaliu al lumilor extraordinare și te vei simți ca și cum ai face parte din joc.

PlayStation a oferit întotdeauna experiențe ce depășesc imaginația, de la jocurile 3D până la realitatea augmentată. Moștenirea merge mai departe cu PS VR. Acum, poți să pășești dincolo de ecran și să faci parte din joc.

Despre Resident Evil 7biohazard

Resident Evil™ 7 biohazard își propune să ducăseria Resident Evil™ la un nou nivel, deschizând calea către o experiență horror autentică.

Într-un conac aparent abandonat dintr-o zona rurală din America zilelor noastre, după evenimentele dramatice din Resident Evil 6, jucătorii experimentează teroarea în mod direct pentru prima dată în seria Resident Evil.

Încorporând elementele iconice ale atmosferei de explorare și tensiune caracteristice jocurilor “survival horror” lansate în urmă cu aproximativ douăzeci de ani, Resident Evil 7 biohazard oferă o experiență incredibil de reală, care va defini era viitorului în materie de jocuri horror.

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalți. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 30.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

București, 23 ianuarie 2017 – Media Galaxy®

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: