Media Galaxy lansează în premieră MAFIA III

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunţă lansarea în premieră aMAFIAIII, cel mai aşteptat joc deacţiune de tip open world al anului, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.MAFIA IIIva fi disponibil în versiunile Deluxe Edition şi Standard Edition, începând cu data de 7 octombrie, în reţeaua de magazine Media Galaxy şi pe site-ul mediagalaxy.ro.

maf

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toţi iubitorii şi pasionaţii de jocuri pe data de 7octombrie, la ora 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucureşti, la un eveniment cu concursuri şi multe premii şi surprize.Evenimentul este gratuit şi pot participa toţi doritorii, iar înscrierile se vor face la faţa locului, începând cu ora 18:00.

Veteranii universului Mafia vor putea participa la o sesiune quiz unde vor avea șansa să câştige jocuri Mafia III pentru PlayStation 4 şi PC, gamepad-uri Logitech F310 şi NATEC Genesis PV58. De asemenea, va fi organizată o tombolă specială pentru cei care vor achiziţiona jocul Mafia III la faţa locului, prin intermediul căreia participanţii vor putea câştiga un bundle de gaming RAZER Cynosa Pro + Deathadder 2000, dar şi o consolăPlayStation 4 Slim 500 GB.

NEW BORDEAUX, UN NEW ORLEANS AL ANULUI 1968 REINVENTAT. UN ANTI-EROU LETAL.

RĂZBUNĂ-TE ÎN STILUL PROPRIU!O FAMILIE NOUĂ DIN CENUŞA CELEI VECHI

Este anul 1968, iar după ani de luptă în Vietnam, Lincoln Clay ştie un adevăr: familia nu este reprezentată de cei cu care te-ai născut, ci de cei pentru care mori. Acum, întors acasă în New Bordeaux, Lincoln are ca scop să scape de un trecut criminal. Dar când familia sa surogat, grupul mafioţilor de culoare din New Bordeaux, este tradatăşi lichidată de Mafia italiană, Lincoln clădeşte o familie nouă pe cenuşa celei vechi şi se aşterne pe un drum al răzbunării faţă de cei răspunzători. Bătălii cu arme intense, lupte viscerale corp-la-corp, condus la limita şi capacitatea de a se descurca pe străzi, toate acestea vor fi necesare. Dar cu echipajul potrivit, decizii dificile şi uneori mâini însângerate, poţi ajunge, pornind din infern, în vârfulierarhiei din New Bordeaux.

MAFIA III (3)

Opţiune de joc: Single-player

Gen: Acţiune/Aventură

Platformă: PC, PS4, Xbox One

Recomandare vârstă: 18+

Bucureşti, 05 octombrie 2016 – Media Galaxy®,

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: