Epson lansează un proiector laser home-cinema cu amplificare 4K, Blu-ray UHD și suport HDR

Epson lansează proiectorul laser home-cinema EH-LS10500, compatibil cu tehnologia High Dynamic Range (HDR). Noul model dispune de tehnologia cu panouri reflectorizante 3LCD, amplificare 4K, o sursă de lumină laser și suport pentru Blu-ray Ultra HD și alte surse HDR, oferind astfel cea mai bună performanță a imaginii pentru home-cinema.

Epson EH-LS10500

Paul White, manager de produs la Epson Europe, spune: „Tehnologia HDR a fost concepută pentru ca experiența home-cinema să fie mai intensă și mai captivantă, de aceea suntem foarte mândri de modelul EH-LS10500. Este cel mai nou proiector home-cinema de la Epson și este prevăzut cu o sursă dublă de lumină laser, care va putea reda conținutul HDR la adevărata lui calitate. Prin mărirea contrastului între zonele întunecate și cele luminoase ale ecranului, tehnologia HDR furnizează mai multă profunzime, detalii imposibil de redat anterior, dar și culori mult mai vii, iar modelul LS10500 le proiectează perfect.”

Concepută special pentru mediile home-cinema, tehnologia intuitivă din interiorul proiectorului EH-LS10500 a fost creată pentru a oferi imagini clare. Noul model este echipat cu panourile reflectorizante 3LCD de la Epson și o sursă dublă de lumină laser care produce o gamă largă de culori și un negru intens. Coerența imaginilor este asigurată de diafragma mare și sensibilitatea la mișcare, redând imagini clare și detalii bogate în timpul secvențelor în mișcare.

Sistemul de procesare a imaginilor include cele mai noi tehnologii, cum ar fi amplificare 4K și suport UHD BD. De asemenea, conținutul 1080p poate fi amplificat până la o rezoluție 4K[1]. În plus, oferă funcțiile de îmbunătățire a detaliilor, Super Resolution, interpolarea cadrelor și calibrarea ISF. Prin utilizarea unei surse de lumină laser poate acoperi un spectru larg de culori, inclusiv sRGB, DCI și Adobe RGB, pentru cea mai bună calitate a reproducerii culorilor. Nu în ultimul rând, echipamentul este compatibil Ultra HD Blu-ray.

Datorită utilizării unei surse duble de lumină laser, noul proiector are o durată de viață mai lungă, de aproximativ 30.000 de ore în modul Eco[2], ceea ce echivalează cu vizionarea unui film pe zi, timp de 46 de ani2. Tehnologia laser permite și un timp de pornire redus, proiectând imagini cu o luminozitate maximă după doar 20 de secunde.

Proiectorul EH-LS10500 a fost conceput astfel încât să se potrivească perfect și discret în orice locuință. Lentilele elegante, panoul de comandă ascuns și ventilatorul silențios îl fac perfect pentru mediile home-cinema, iar lentila mare ajută la poziționarea imaginilor descentrate. Este echipat cu un sistem optic motorizat și lentile care reglează automat zoom-ul și focalizarea.

Pasionații de echipamente home-cinema vor aprecia și funcția de memorare a poziției lentilei cu care este prevăzut proiectorul EH-LS10500. Prin simpla apăsare a unui buton, pot fi salvate până la 10 setări pentru un raport de aspect de până la 2.4:1.

Modelul EH-LS10500 va fi disponibil din luna noiembrie 2016.

Specificații:

 • Suport HDR
 • Suport Ultra HD Blu-ray
 • 500 lumeni
 • Durată de viață a lămpii de 30.000 de ore în modul Eco1
 • Amplificare 4K
 • Tehnologie cu lumină laser
 • Deplasare automată a lentilei cu +/-90% pe verticală și +/-40% pe orizontală horizontal & zoom optic de 2.1x
 • Panouri reflectorizante 3LCD
 • Luminozitate maximă după 20 de secunde de la pornire
 • 10 programe de memorare a poziției lentilei pentru un raport de aspect de până la 4:1
 • Conversie de la 2D la 3D și control al adâncimii 3D
 • 3 ani garanție
 • Ventilator silențios (19dB eco)

București, 03  octombrie – Epson

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: