Media Galaxy deschide un nou magazin, în Park Lake, după o investiție de 1,5 milioanede euro

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, continuă să își extindă rețeaua de magazine în zonele de interes pentru clienți. Astfel, retailerul va deschide un nou magazin, în complexul comercial Park Lake. Noua unitate se va deschide pe data de 1 septembrie, la ora 10:00. Acesta este cel de-al șaselea magazin din București și al 19-lea din țară al retailerului.

Altex Satu Mare_3

„Prin acest nou magazin, dorim să oferim pasionaților de tehnologie o nouă destinație în care pot descoperi cele mai noi și inovatoare gadget-uri. Așa cum i-am obișnuit, am pregătit pentru ei cea mai variată gamă de produse electro-IT, punându-le la dispoziție peste 30.000 de articole. Prin zonele special amenajate pentru testarea produselor și echipa de peste 40 de specialiști pregătiți să ofere consiliere profesională, dorim să asigurăm clienților noștri o experiență completă. Posibilitățile de achiziție din magazin sunt completate de experiența online, pentru o abordare omnichannel.”, spune Adrian Urda, Vice Președinte Retail, Altex România.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 2.000 de metri pătrați, iar investiția a atins suma de 1,5 milioane de euro.

Cu ocazia deschiderii, clienții se pot bucura de prețuri promoționale la sute de articole, din toate categoriile. Promoția este valabilă în perioada1-5 septembrie.

Totodată, pe tot parcursul zilei de 1 septembrie, clienții sunt așteptați cu sute de premii supriză. Astfel, în fiecare oră, cei care vor vizita magazinul și vor da „Check-in” pe Facebook din noul locație Media Galaxy vor avea șansa de a câștiga premii pe loc.

În cei peste 12 ani de prezență pe piață, Media Galaxy a investit peste 26,5 milioane de euro în cele 19 magazine şi platforma de vânzări online. Doar în 2016 au fost investiți aproximativ1,1 milioane deeuro în deschiderea unui nou magazin în Baia Mareși reamenajarea magazinului din Cluj. Obiectivele retailerului sunt continuarea investițiilor prin deschiderea de noi unități și reamenajarea spațiilor deja existente.

Extinderea prin magazine brick-and-mortar vine în susținerea poziționării omnichannel, prin care Media Galaxy își propune să ofere o experiență completă, online și offline și să inspire o reinventare a retailului local. În acest sens, Media Galaxy a dat startul și unei platforme prin care deschide discuția despre inovație – Open Innovation Hub.  Aceasta este tradusă într-o serie de întâlniri al căror scop este acela de a descoperi noi insight-uri valoroase și de a genera idei care pot duce la inovare în diferite segmente.

Despre

Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalți. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.000 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 30.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

București, 29august 2016 –Media Galaxy®

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: