Maguay va organiza No Time for Downtime, editia 2015

Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual  No Time For Downtime, dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor.

Cel mai important eveniment anual dedicat echipamentelelor si infrastructurii critice, No Time for Downtime, a fost inca de la inceput un reper in domeniul solutiilor informatice complexe. In cadrul evenimentului Maguay a prezentat, an de an, alaturi de partenerii sai, tehnologii noi si solutii de infrastructura critica, reunind totodata, la cea de-a XII-a editie, peste 230 de specialisti si manageri IT interesati de noutatile si tendintele momentului si ale anilor urmatori.No Time for Downtime 2015

Evenimentul No Time for Downtime s-a bucurat inca de la inceput de sprijinul celor mai importanti generatori de tehnologie, la nivel mondial, editia din acest an avandu-i alaturi pe Intel, Oracle, SAP, Symantec Veritas, Fortinet, Nexenta, Promise si VMware.

In cadrul No Time for Downtime 2015 vor fi prezentate solutii informatice pentru optimizarea infrastructurii organizatiilor si subiecte de actualitate precum: hybrid cloud (mix intre cloud public si privat), software defined infrastructure, solutii de securitate, virtualizare, HPC si procesare paralela, stocare, back-up si arhivare.

Evenimentul va fi structurat in doua sectiuni: prezentari, care vor fi sustinute de Maguay si partenerii sai, unde vor fi descrise tehnologii si solutii de interes si showcase, in cadrul caruia specialistii si partenerii Maguay vor sustine o serie de demonstratii live relevante privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.No Time for Downtime_2014_2

„Tematica evenimentului No Time for Downtime a fost adaptata intotdeauna tendintelor de pe piata IT si  in fiecare an am prezentat in premiera tehnologii disponibile imediat in produsele si solutiile noastre, in domeniul in care Maguay s-a consacrat deja: echipamentele si solutiile de infrastructura critica.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

No Time for Downtime este un eveniment dedicat infrastructurilor critice si se adreseaza in primul rand specialistilor IT din Romania. Accesul se face pe baza de invitatie si nu presupune nicio taxa de paticipare. Pentru a solicita o invitatie, accesati www.NTFD.ro.No Time for Downtime_2014_1

Despre Maguay

Maguay este cel mai important producator roman de echipamente informatice: notebook-uri, PC –uri, servere, storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, in ultimii 10 ani  Maguay este cel mai mare producator roman de servere fiind in Top 5 Server vendors

In 2012 compania Maguay a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze “la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania prin oferirea solutiilor personalizate in functie de nevoile clientilor, atat din punctul de vedere al sistemelor informatice, cat si la nivel software.

Calitatea serviciilor si produselor oferite de Maguay este garantata de parteneriatele cu cei mai buni integratori si furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.

Bucuresti, 15 septembrie 2015 – Maguay

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: