Maguay a organizat No Time for Downtime, editia a XII-a

Maguay a organizat cea de-a XII-a editie a evenimentului No Time For Downtime, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania.

Maguay a organizat pe 2 octombrie la JW Marriott Grand Hotel a XII-a editie a No Time for Downtime, un eveniment in care au fost prezentate cele mai noi solutii informatice pentru infrastructura organizatiilor, servere si solutii de stocare enterprise, aplicatii informatice, solutii de securitate, back-up si virtualizare.
Participantii la eveniment – peste 200 de specialistii IT si reprezentanti din managementul companiilor din Romania – au discutat direct cu lideri si generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Nexenta, VMware, Kingston, ASUS.

No Time for Downtime_4
No Time for Downtime 12 a fost structurat in doua sectiuni: prezentari sustinute de catre partenerii evenimentului, unde au fost descrise tehnologii si solutii inovative si un showcase, in cadrul caruia specialistii Maguay si ai partenerilor au prezentat produse in premiera si au realizat demonstratii privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.
No Time for Downtime este evenimentul la care Maguay a prezentat intotdeauna tehnologii de ultima ora. Dintre produsele si solutiile expuse in showcase mentionam:
 Gama de servere Maguay eXpertServer echipate cu noua generatie de procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v3;
 Platforme de storage unificat eXpertStor si PowerStor, cu functionalitati enterprise si hardware standardizat, bazate pe software NexentaStor si servere Maguay eXpertServer;
 Platforma in-memory computing SAP HANA;
 Oracle Exadata Database –platforma Oracle pentru stocarea datelor si pentru procesarea tranzactiilor online (OLTP), stocarea datelor (DW) si consolidarea fluxurilor de lucru complexe;
 Solutiile complete Fortinet pentru protectie si securizare a infrastructurii IT din companii;
 iTrack – solutia avansata de management si monitorizare GPS a flotei auto, produsa de Maguay;
 Solutiile de e-learning Maguay pentru mediul academic si corporate, precum si sistemul de testare profesionala Maguay QuizMaster.
 Maguay GamePower X99, cel mai puternic desktop de gaming Maguay bazat pe platforma Haswell-E(xtreme) – procesor desktop cu 8 nuclee, Intel Core i7 Extreme Edition 5960X, 32GB de memorie RAM ultrarapida, DDR4, placa video ASUS GeForce GTX 780;
 Gama Maguay de sistemele portabile si desktop pentru office, statii grafice si gaming.
Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay a prezentat produsele noi din portofoliul Maguay si proiectele implementate de companie in 2014.
Reprezentantul Intel Corporation, Wojciech Bosek, Field Application Engineer, CEE Server Product Specialist, a adus in discutie sporul de performata adus de noua generatie de procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v3.
“Maguay a adus in premiera in Romania, de nenumarate ori, cele mai noi tehnologii Intel, iar in cadrul celei de-a XII-a editii No Time for Downtime, am avut inca odata ocazia sa facem asta impreuna: am prezentat noua platforma Grantley si noile procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v3, care vor motoriza noua generatie de servere Maguay. ”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel
Bogdan Rusu, Business Solutions Architect, SAP Romania, a prezentat Platforma in-memory computing SAP HANA si principalele beneficii ale acesteia. Tehnologia in-memory asigura procesarea unor cantitati masive de date intr-un timp foarte scurt – de 10.000 de ori mai repede comparativ cu bazele de date traditionale, ceea ce inseamna ca organizatiile de orice tip pot gestiona toate procesele operationale critice in timp real.
“Simplificarea infrastructurilor IT complexe si a managementului datelor reprezinta in momentul de fata o prioritate pentru companii avand in vedere ca traim intr-o era dominata de mobilitate, social media si Big Data. Astfel specialistii IT prezenti in cadrul evenimentului, organizat de partenerul nostru Maguay, au avut posibilitatea sa afle care sunt beneficiile SAP HANA, tehnologia care ajuta companiile sa uneasca bazele de date, procesarea si aplicatiile intr-o singura platforma oferind acestora o infrastructura IT simplificata, o viteza mult mai mare de reactie si posibilitatea de a genera noi procese de business innovative.”, a declarat Valentin Tomsa, Director General, SAP Romania.
Johan van den Boogaart, Partner Account Manager CEE Nexenta Systems, a prezentat solutii enterprise inovative de stocare de tip „open-source/ software-defined storage” in conditiile preconizate de crestere exponentiala a necesarului de stocare si a reducerii bugetelor IT.
Prezentarile Oracle, au atins 2 subiecte distincte. Cristian Termure, Principal Hardware Sales consultant, Oracle Romania si Ciprian Pustianu, Technology Senior Sales Consultant, Oracle Romania au vorbit despre sistemele de stocare Oracle ZFS Storage ZS3 si Oracle Database12c optimizata pentru storage Oracle. Ciprian Antoniu, Technology Principal Sales Consulting, Oracle Romania, a vorbit despre Oracle Endeca Information Discovery.
Khaled Hassan Consultant Systems Engineer Fortinet, a prezentat solutiile de securitate FortiMail si FortiADC.
Prezentarea sustinuta de Marius Turlea, Technology Solutions Manager, Symantec Romania a pus accentul pe siguranta datelor oferita prin utilizarea solutiei de back-up Symantec Backup Exec 2014.

“Suntem onorati sa participam pentru al optulea an consecutiv la evenimentul No Time for Downtime, un eveniment de referinta pentru comunitatea specialistilor IT din Romania. Maguay este un partener strategic pentru Symantec, iar interesul manifestat de clientii participanti la eveniment pentru solutiile prezentate ne da incredere in potentialul important de crestere, in continuare, a numarului si complexitatii proiectelor comune.” a declarat Vasile Aniculaesei, Country Manager Symantec Romania.
Cristian Radu, Territory System Engineer VMWare, a vorit despre arhitectura Software-Defined Data Center si principalele beneficii ale acesteia.
In prezentarea finala, Petre Iordanescu, Project Manager and Software Development Manager Maguay a prezentat solutiile de e-Learning oferite de Maguay atat pentru mediul academic cat si corporate.
„Ne bucuram ca am avut alaturi de noi si la editia din acest an nume de referinta din domeniul IT, generatori de tehnologie, care au prezentat solutiile si tehnologiile urmatorilor ani. Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 22 de ani de activitate solutii performante hardware si software la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand acest model, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.
Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment si prezentarile sustinute, va invitam sa accesati www.NTFD.ro.

Bucuresti, 8 octombrie 2014 – Maguay

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: