Lumia 735 & 830 acum disponibile în România

Microsoft anunță că Lumia 735 este disponibil în România. Dispunând de o cameră frontală cu unghi larg, un preţ optim pentru performanţele incluse şi un design atractiv, de dimensiuni reduse, toate acestea fiind integrate experiențelor personale oferite de Microsoft, Lumia 735 permite captarea cu uşurinţă a mai multor imagini şi o partajare extinsă a informațiilor dorite.

Pe lângă conectivitatea 4G LTE, Lumia 735 oferă posibilități remarcabile de personalizare, posibile prin intermediul sistemului de operare Windows 8.1, pentru ca utilizatorii să poată realiza următoarele:

Lumia 735 1 Lumia 735

 • Apeluri prin Skype cu ajutorul camerei video frontale cu unghi larg. Utilizatorii pot împărtăși mai mult din universul care îi înconjoară sau pot reuni mai mulţi membri ai familiei sau prieteni în cadrul unui singur apel.
 • Selfie-uri fără egal cu ajutorul camerei foto frontale Full HD de 5MP, pe care apoi să le poată partaja rapid şi cu uşurinţă prin intermediul reţelelor sociale precum Facebook şi Instagram.
 • Cu o lungime focală de 24 mm, camera foto frontală de pe Lumia 735 captează o imagine mai amplă, fapt care permite utilizatorului să nu rateze membri ai grupului filmat sau ratarea unui fundal unic în timpul unui selfie.
 • Selfie-uri unicat cu ajutorul aplicaţiei actualizate Lumia Selfie, ce vine pre-instalată pe Lumia 735.
 • Puternicul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400, care dispune de o unitate de prelucrare date quad core la 1,2 GHz, conferă o excelentă experienţă utilizatorului prin intermediul celei mai noi versiuni a sistemului de operare Windows Phone 8.1, incluzând notificările din partea Action Center, asistentul personal Cortana, acolo unde este disponibil, şi tastatura rapidă Word Flow. Procesorul Snapdragon este produs de Qualcomm Technologies, Inc. (QTI), o subsidiară a Qualcomm Incorporated.
 • Prin intermediul unghiului de vizualizare de aproape 180 de grade, se pot urmări spectacole favorite, filme sau videoclipuri, chiar şi în lumina puternică a zilei, pe ecranul amplu HD OLED de 4,7″.
 • Integrare fără probleme cu servicii Microsoft precum Skype şi Microsoft Office, în vreme ce aplicaţii precum Outlook, Word, Excel, OneNote şi PowerPoint sunt disponibile chiar de la scoaterea dispozitivului din ambalaj, pentru creşterea productivităţii.
 • 15 GB spaţiu stocare gratuit în cloud, prin Microsoft OneDrive, pentru sincronizarea, stocarea, accesarea şi partajarea online de conţinut precum fotografiile.
 • Liste facile de rulare de aplicaţii, itinerarii HERE, pagini web şi documente direct pe ecranul de start, sub formă de Live Tiles pentru accesarea rapidă a conţinutului favorit.
 • Existenţa unui întreg univers de aplicaţii disponibile pentru Windows Phone, inclusiv aplicaţii favorite precum Instagram, Adidas miCoach, Vimeo, Uber şi Flipboard – plus aplicaţii care se sincronizează între dispozitive, astfel încât utilizatorii să poată relua activitatea din momentul unde a fost întreruptă.
 • Aplicaţiile precum HERE Maps, Drive+ şi Transit sunt uşor de urmărit pe ecranul amplu, de 4,7″.
 • Sesizarea mişcărilor şi a locaţiei prin intermediul SensorCore, astfel activându-se aplicaţiile de fitness de generaţie următoare precum Bing Health & Fitness, Fitbit şi Adidas MiCoach.
 • Bateria de 2200 mAh ţine o zi întreagă şi chiar mai mult, dacă utilizatorul înlocuieşte capacul de spate cu o unitate wireless de încărcare (unitatea de încărcare se vinde separat).

“Utilizatorii trec de la folosirea camerei foto frontale pentru un selfie luat de aproape sau un apel Skype solitar, la punerea în practică a dorinţei de a arăta mai multe despre locaţia unde se află şi despre ceea ce fac la un moment dat. Cu ajutorul Lumia 735, oferim utilizatorilor posibilitatea sa capteze imagini mai uşor şi să partajeze mai mult din ceea ce doresc, prin intermediul inovaţiilor unicat Lumia şi a celor mai bune experienţe Microsoft”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani.

Lumia 730 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând portocaliu aprins, verde aprins şi culori neutre dar elegante, precum gri închis şi alb.

 

Lumia 735
Sistem de operare Windows Phone 8.1 actualizat cu Lumia Denim
Ecran Ecran 4,7” HD OLED 720x1280Geam curbat 2.25DPosibilitate de citire în lumina soareluiTehnologie Super Sensitive Touch
Baterie 2220 mAhCompatibilă cu încărcarea wireless (prin încărcător opţional)
Conectivitate Procesor Snapdragon 400, cu modem integrat 4G LTE, NFC, Qualcomm® IZat™ GNSS (inclusiv BeiDou), 802.11n Wi-Fi, BT 4.0 LE şi FM, microUSB, DLNA, Nano SIM
Procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core, la 1.2 GHz
Cameră principală 6.7 MP FF, Improved Nokia Camera, LED flash
Cameră frontală 5 MP cu unghi larg, Full HD, 1080p video
Memorie 8GB + 15GB OneDrive gratuit, micro SD până la 128GB

Microsoft anunţă disponibilitatea pentru România, la un preţ accesibil, a vârfului de gamă, Lumia 830. Beneficiind de un design premium, tehnologie PureView şi servicii Microsoft integrate, Lumia 830 face ca inovaţia de top să fie mai accesibilă.

Fructificând cele mai bune caracteristici ale Windows Phone 8.1, şi aducând cele mai bune inovaţii Lumia, incluzând Wireless Charging, Optimized Image Stabilization şi SensorCore într-un singur pachet ultra-subţire, Lumia 830 furnizează:

Lumia 830 1 Lumia 830

 • Calitate foto şi video deosebită, zi sau noapte. Lumia 830 surprinde imagini cu contrast puternic, cu ajutorul unei camere foto PureView de 10 megapixeli, cu tehnologie optică ZEISS, Rich Recording şi cel mai subţire sistem de stabilizare optică a imaginii existent pe un Lumia.
 • Captare de expresii şi emoţii cu ajutorul Living Images, cu capacitate de animare a şirului de instantanee, şi partajare a imaginilor pe reţele sociale prin folosirea Storyteller.
 • Cea mai nouă versiune de Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim, care asigură conexiuni mai rapide către tot ceea ce este important din cadrul Notification Center, Live Tiles, Microsoft Office şi Cortana.
 • Cortana (unde este disponibilă), Microsoft OneDrive şi Microsoft Office cu aplicaţiile Outlook, Word, Excel şi PowerPoint disponibile chiar de la scoaterea din cutie, pentru creşterea productivităţii.
 • Captarea de imagini video, sincronizare şi partajare instantanee, cu 15GB de stocare date OneDrive, astfel asigurându-se transmiterea securizată, în plină mişcare, de conţinut prietenilor, familiei şi colegilor.
 • Aplicații precum Instagram, Adidas miCoach, Vimeo şi Flipboard – plus aplicaţii de sincronizare între dispozitive.
 • Un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400 puternic, care dispune de o unitate de prelucrare date quad core la 1,2 GHz şi conferă o excelentă experienţă de navigare web, jocuri şi de ansamblu utilizatorului, prin intermediul unui ecran ClearBlack de 5 inci, cu contrast puternic.
 • Sesizarea mişcărilor oricât de slabe şi a locaţiei prin intermediul SensorCore, chiar dacă telefonul “doarme” în buzunarul utilizatorului – ceea ce îl face perfect pentru folosire în caz de activităţi fizice intense precum exerciţiile fizice sau explorările – pentru aplicaţii precum Bing Health & Fitness şi Adidas MiCoach.
 • Bateria de 2200 mAh menţine utilizatorul activ, în vreme ce încărcarea wireless incorporată adaugă comoditate (unitatea de încărcare se vinde separat).
 • Funcţionare împreună cu “Smart Wireless Charging Plate” de a doua generaţie, fapt care constituie cea mai convenabilă cale de încărcare optimă, datorită interacţiunii cu smartphone-urile Lumia pentru alertarea utilizatorilor asupra momentului când încărcarea devine necesară, prin intermediul unui licăr slab.

“Cu ajutorul tehnologiei PureView, al încărcării wireless şi al multor altor caracteristici importante, Lumia 830 oferă cele mai bune inovaţii şi experienţe ale vârfurilor noastre de gamă, la un preţ mai accesibil, astfel subliniindu-se angajamentul Microsoft de a oferi un smartphone cu Windows Phone 8.1 pentru toată lumea”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani.

Lumia 830 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând portocaliu aprins, verde aprins, alb si negru.

 

Lumia 830
Sistem de operare Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim
Ecran Ecran de 5″ ClearBlack IPS-LCD 1280*720pPosibilitate de citire în lumina soareluiGeam curbat 2,25D Gorilla 3.0Tehnologie Super Sensitive Touch
Baterie 2220 mAh escamotabilăÎncărcare Qi wireless integrată
Conectivitate USB 2.0, BT 4.0, WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n, A-GPS și Glonass, 3.5 mm audio connector
Procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core, la 1.2 GHz
Cameră principală PureView 10 MP cu stabilizare optică imagineNokia Camera îmbunătăţită. LED flash, tehnologie optică ZEISS
Cameră frontală 1 MP, 720p video
Memorie 16 GB + 15 GB OneDrive gratuit, micro SD până la 128 GB

București, 8 octombrie 2014 – Microsoft

Visits: 0

Lasă un răspuns