LUMIX S1H RAW-data transferate către Atomos Ninja V


Continuarea unei colaborări de succes cu Atomos
Ieșire RAW-data Full-Frame via HDMI pentru LUMIX S1H
Panasonic anunță continuarea colaborării fructuoase cu Atomos Limited. Împreună, cele două companii vor realiza transfer de RAW-data prin HDMI de la LUMIX S1H către Atomos Ninja V Monitor Recorder.

Dezvoltarea ieșirii pentru RAW-data
În calitatea sa de prima cameră mirrorless full-frame din lume capabilă să filmeze 6K*1, LUMIX S1H combină calitatea camerelor video profesionale cu portabilitatea ridicată a camerelor mirrorless. În scopul extinderii funcțiilor camerei și pentru a crea workflow-ul optim pentru videografi, Panasonic dorește să asigure ieșire pentru RAW-data la cea mai înaltă calitate pentru filmările externe. Pentru aceasta, a căutat să asigure compatibilitate totală cu Atomos Ninja V 4K/60p HDR Monitor Recorder.
La lansarea globală a camerei de la Los Angeles din 27 august 2019, Directorul Panasonic al diviziei Imaging Business, dl. Yosuke Yamane, a afirmat:
“Atomos și Panasonic au o colaborare foarte bună, noi asigurând deja ieșire HDMI 4:2:2 10bit 4K pentru înregistrare pentru seria LUMIX GH. Acum, dezvoltăm cu Atomos ieșire RAW via HDMI pentru S1H.”
Jeromy Young, CEO Atomos, a declarat:
“Suntem foarte bucuroși să continuăm dezvoltarea de tehnologii inovatoare colaborând cu o companie de calibrul Panasonic. Companiile noastre sunt foarte hotărâte să asigure condiții optime pentru toți creatorii de film precum iar posibilitatea de a transmite fișiere RAW prin HDMI din S1H către Ninja V reprezintă un pas uriaș în realizarea acestui obiectiv.”
O demonstrație a funcționării Lumix S1H cu Atomos Ninja V va fi realizată la expoziția IBC2019 de la Amsterdam, din 13 septembrie. Mai multe informații vor fi furnizate în cadrul expoziției.
București, 30 august – Panasonic