Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt acum disponibile în România

Microsoft anunţă astăzi disponibilitatea pe piaţa locală a modelelor Lumia 950 şi Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ. Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași pe toate dispozitivele Windows, inclusiv funcţiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, şi Continuum pentru telefoane. Lumia 950 şi Lumia 950 XL, inovaţiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generaţie și sunt dotate cu ecrane HD de excepție, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezoluţie 4K. Clienţii din România pot achiziţiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât și cei trei operatorii de telefonie mobile.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt concepute pentru oameni care îşi doresc cele mai productive smartphone-uri cu cel mai productiv sistem de operare încorporat. Profesioniştii care folosesc tehnologii mobile și îşi doresc un telefon premium, care poate funcţiona și ca un PC, au acum partenerul perfect pentru dispozitivele lor care rulează deja Windows 10 – Lumia 950 şi Lumia 950 XL. Cu Windows 10 şi funcţii precum Continuum pentru telefon, e mai ușor ca niciodată să realizezi mai mult cu ajutorul telefonului, fie că te afli la birou, acasă sau pe drum.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL: terminale premium performante

  • Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt primele telefoane Lumia care vin cu Windows 10 pre-instalat – oferind utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași indiferent de dispozitivul cu Windows utilizat, de la aplicaţii cheie, precum Office-ul integrat, la acces către întreg conţinutul prin OneDrive şi cloud.
  • Atât Lumia 950, cât şi Lumia 950 XL au funcţia Continuum pentru telefoane, îmbunătăţită de accesoriul opţional Microsoft Display Dock[1], care poate fi achiziționat separat de la distribuitorii autorizați. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-şi folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor şi transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură şi un mouse, telefonul poate funcţiona ca un PC cu aplicaţii Windows 10, precum Microsoft Office și poate fi folosit, în acelaşi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.
  • Utilizatorii terminalelor premium de ultimă generaţie Lumia 950 și Lumia 950 XL se pot bucura acum de performanţă superioară. Ambele dispozitive au un ecran QuadHD AMOLED cu rezoluţie de până la 564ppi, care oferă un plus de claritate în vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video şi a textelor, chiar şi în lumina directă a soarelui.
  • Tehnologia PureView de la Microsoft este încorporată în camerele foto a ambelor telefoane Lumia 950 şi Lumia 950 XL, oferind un senzor de 20MP şi Flash triplu LED. Camera foto surprinde imaginea perfectă chiar şi în cele mai provocatoare condiţii, iar imaginile pot fi sincronizate automat cu toate dispozitivele Windows 10 prin intermediul aplicaţiei Windows Photo şi pot fi partajate cu uşurinţă în cercurile de prieteni sau cu familia.
  • Pentru ca toate acestea să fie posibile cu un plus de rapiditate, ambele telefoane dispun de procesoare de ultimă generaţie Qualcomm® Snapdragon™.
  • Specificaţiile complete ale dispozitivelor sunt disponibile în documentele atașate.

Disponibilitate

            În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 950 şi Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați, în variantele de culoare negru și alb.

Despre Microsoft

Fondată în 1975, compania Microsoft (NASDAQ “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii și soluții ce ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.

În România, Microsoft și cei peste 3.000 de parteneri comerciali locali oferă companiilor un set bogat de soluții de mobilitate și creștere a eficienței în afaceri.

Totodată, firmele mici și mijlocii au la dispoziție un serviciu de contact specializat la Microsoft România pentru informații suplimentare și consultanță (021 529 7174), iar pe www.microsoft.ro/studiidecaz sunt disponibile exemple de companii românești care folosesc soluții de mobili

Specificații tehnice

  • Cele mai utile funcții Windows 10. Cu sistemul de operare Windows 10 încorporat, programe şi funcţii precum Microsoft Office şi Windows Store, Lumia 950 oferă o experienţă personală şi în acelaşi timp productivă1.
  • Continuum şi Microsoft Display Dock. Folosiţi-vă telefonul Lumia 950 ca PC prin conectarea acestuia la un ecran mai mare, tastatură şi mouse cu Microsoft Display Dock, un accesoriu opţional care îmbunătăţeşte noua experienţă Windows 10 Continuum pentru telefoane — încărcând simultan dispozitivul. Dimensionaţi şi afişaţi aplicaţiile Windows pe un ecran mai mare în timpul conectării, sau lucraţi într-un document Microsoft Office, navigaţi pe Internet şi redaţi filme pentru copiii dumneavoastră. În plus, veţi putea folosi telefonul independent pentru a prelua un apel sau pentru a trimite mesaje, bucurându-vă în continuare de aplicaţiile afişate pe ecranul mai mare2.
  • Surprindeți imagini uluitoare. Camera foto PureView, cu Flash triplu LED, realizează fotografii incredibile cu ajutorul senzorului de 20MP, potrivit pentru orice situaţie. Rich Capture selectează automat cel mai bun mod al camerei foto, permiţându-vă să realizaţi imagini clare, chiar şi în condiţii provocatoare. Înregistrările video 4K garantează că nu veţi pierde niciodată vreun detaliu.
Sistem de operare Windows 10
Exterior Dimensiuni:145 x 73,2 x 8,25 mm

Greutate: 150 g

Carcasă: policarbonat

Culori: negru, alb3

Butoane: pornire, volum, cameră foto

Memorie 32 GB4 spațiu de stocare şi suportă extinderea spațiului de stocare până la 200 GB5

Stocare OneDrive

Ecran Ecran: ecran de 5,2 inci Quad HD AMOLED Corning® Gorilla® Glass 3

Rezoluție: 2560×1440 (564 ppi)

Format: 16:9

Ecran tactil: Multitouch

Procesor Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 808 cu procesoare Hexa-core şi suport 64 biţi
Reţea Wi-Fi: MIMO, WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

Bluetooth 4.1

Acumulator Acumulator detaşabil 3000mAh, încărcare rapidă USB-C, încărcare wireless6

 

Durata de viaţă a acumulatorului7

În mod standby 275
Timp navigare Wi-Fi 9,5
Timp convorbire 2G 23,0
Timp convorbire 3G 18,0
Timp redare MP3 67,0
Timp redare video 1080p 10,0

 

 

Camere Cameră foto principală PureView cu senzor de 20MP, optică Zeiss, OIS, Flash triplu LED, şi înregistrare video 4K

Cameră frontală 5MP, panoramic, 1080p

Porturi Slot microSD™, suportă memorie extensibilă de până la 200 GB4

Port de încărcare USB-C pentru date, conectivitate şi încărcare AV

Conector stereo de 3,5mm pentru set cu căşti

 

Disponibil în variantele single-SIM şi dual-SIM

Senzori Accelerometru

Senzor de lumină ambientală

Barometru

Giroscop

Magnetometru

Senzor de proximitate

Sursă de alimentare Încărcător rapid Microsoft USB-C (AC-100)
Localizare A-GLONASS

A-GPS

Barometru

Celular

Poziţionare reţea Wi-Fi

Giroscop

În cutie Lumia 950

Acumulator 3000 mAh

Încărcător rapid Microsoft USB-C (AC-100)

Cablu Microsoft USB-C (CA-232CD)

Ghid rapid

Funcţii preîncărcate Creative Studio

Gadget-uri

Lumia Ajutor+Sfaturi

MixRadio8

Plugin-uri fotografii9

Transfer de date

Garanţie Garanţie hardware limitată la un an

București, 2 decembrie 2015Microsoft

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: