Logitech Z213 un nou sistem audio multimedia 2.1 cu două boxe şi un subwoofer dedicat

Logitech lansează boxele multimedia Z213, un nou sistem audio multimedia 2.1 cu două boxe şi un subwoofer dedicat. Sistemul oferă un bass puternic ce aduce la viaţă orice muzică, film sau joc.

Z213_
Alături de designul compact, boxele Logitech multimedia Z213, pot lucra cu o mare varietate de dispozitive audio, incluzând computerele Windows şi Mac OS, tablete, smartphone-uri şi MP3 playere. Sistemul audio dispune de un subwoofer down-firing, cu un driver de patru inchi care asigură bass-ul şi te face să simţi beat-ul melodiilor preferate, şi un buton în spatele subwooferului ce îţi permite să ajustezi nivelul bass-ului fără prea mare efort. Un controller cu fir permite pornirea şi oprirea sistemului precum şi ajustarea volumului. Pentru utilizatorii care doresc să asculte muzică în intimitate, aceştia pot conecta căştile stereo în jack-ul compatibil de 3.5 mm, care este integrat controller-ului.
“Boxele Logitech multimedia Z213 sunt potrivite pentru oamenii care îşi doresc calitate audio fără costuri ridicate”, a declarant Alexandru Mazilu, country manager pentru România şi Bulgaria în cadrul Logitech. “Cu acest sistem 2.1, utilizatorii dispun de un aranjament ce nu compromite spaţiul de pe birou sau din camera de lucru.”
Sistemul multimedia Logitech Z213 este compatibil şi cu adaptorul audio Logitech Bluetooth. Prin simpla conectare a adaptorului la sistemul de boxe, utilizatorii se pot bucura de muzică de la orice dispozitiv ce foloseşte Bluetooth.
Preţ şi disponibilitate
Sistemul multimedia Logitech Z213 va fi disponibil în Europa începând cu luna iunie a acestui an, la un preţ recomandat de 29,99 Euro. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.logitech.com.

Despre Logitech
Logitech este lider mondial în dezvoltarea de periferice ce înlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care şi le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware şi software a Logitech permite şi îmbunătăţeşte navigaţia digitală, divertismentul muzical şi video, gaming-ul, comunicarea în reţele sociale, comunicarea audio şi video prin Internet, securitatea video şi controlul sistemelor de home entertainment. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

NEWARK, California – 19 iunie 2014 – Logitech

Hits: 17

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: