LG va prezenta una dintre cele mai mari colectii de solutii inovatoare la IFA 2014

Înainte de IFA 2014, cea mai mare expoziție de electronice de larg consum din Europa, ce va avea loc între 5 și 10 septembrie, în Berlin, LG Electronics (LG) se pregătește să lanseze o linie spectaculoasă de produse pentru a demonstra cât de prezent a devenit LG în viața consumatorilor. Având ca temă Inovația pentru o viață mai bună, LG va încerca să se poziționeze în continuare ca un brand care oferă o experiență de utilizare rafinată, inteligentă pe întreaga sa gamă de electronice de larg consum și de electrocasnice, gamă care include primul televizor 4K OLED din lume, G Watch R cu Android WearT, aspiratoare și aparate CordZero care răspund la mesajele text în limba nativă.

“Ceea ce își doresc cu adevărat consumatorii este să ducă o viață mai bună, fără a renunța la tehnologia care, de cele mai multe ori, ne face viața mai complexă”, a declarat Wayne Park, vicepreședinte executiv și agent de marketing si de vânzări la nivel global al LG Electronics. “Oamenii își doresc ca tehnologia să fie prezentă în permanență, dar efectul secundar al acestei dorințe este reprezentat, de cele mai multe ori, de și mai multă complexitate. Compania LG este pregătită să prezinte consumatorilor, la Berlin, inovațiile cele mai avansate, care au fost dezvoltate cu scopul unic de a face viața oamenilor mai bună și mai confortabilă.”.

Viitorul în materie de televizoare: televizorul LG OLED 4K
Susținut de primele televizoare 4K OLED din lume care dispun de cea mai bună tehnologie de afișare disponibilă în prezent, LG continuă să fie lider în dezvoltarea pieței televizoarelor OLED. La IFA 2014, televizoarele 4K OLED de la LG vor oferi o expresie perfectă a culorilor, un contrast infinit și o rezoluție 4K – 33 de milioane de sub-pixeli – pentru o experiență de vizionare unică, cu imagini incredibil de clare, detaliate și rată de contrast infinită. Ecranul ergonomic curbat al televizorului oferă o experiență de vizionare complet captivantă și se mândrește cu un unghi larg de vizualizare.

Un alt progres tehnologic recent este televizorul flexibil de 77 de inci LG OLED care permite utilizatorilor să regleze gradul de curbură în funcție de mărimea audienței sau tipul de conținut vizualizat. Acest televizor OLED avansat optimizează în mod automat calitatea sunetului și a imaginii pentru a se potrivi gradului de curbură. LG va prezenta, de asemenea, un nou televizor curbat OLED de 55 inci, ce dispune de un suport cu cristale Swarovski. Cristalele sclipitoare completează culorile strălucitoare, precise produse de pixelii auto-iluminatori LG, iar rezultatul este de o eleganță de necomparat.
Cea mai bună calitate a imaginii, capacități inteligente
LG va prezenta colecția sa de televizoare inteligente ULTRA HD, cu dimensiuni ale ecranului de 49, 55, 65, 79, 84, 98 și 105 inci. Mulțumită panoului LG IPS 4K care oferă o reproducere precisă a culorilor și un unghi larg de vizualizare, utilizatorii pot privi la aceste televizoare din aproape orice unghi fără a detecta vreo porțiune fără culoare sau pierderi de contrast. Televizorul curbat de 105 inci ULTRA HD, cu ecran CinemaScope cu raport 21:9, are o rezoluție de 5K (5120 x 2160) care adună cu 30 la sută mai mulți pixeli decât televizoarele obișnuite 4K. Ecranul mare al acestui televizor va oferi telespectatorilor o adevărată experiență cinematografică cu ale sale canale impresionante 7.2 și sistemul de sunet de 150 wati.

Toate televizoarele LG ULTRA HD vor arăta tipuri diferite de conținut Ultra HD, ca urmare a diferitelor parteneriate cu furnizori cum ar fi Netflix, Amazon și Wuaki, precum și programe Ultra HD pentru consumatorii europeni prin parteneriate cu Filmbox Live, Maxdome, videociety și Okko. Iar cu 4K Engine de la LG, definiția standard a conținutului (SD) și conținutul de înaltă definiție (HD) pot fi îmbunătățite la o calitate aproape 4K pentru plăcere mai mare de vizualizare.

Prezentă în toate televizoarele OLED și HD ULTRA, platforma webOS Smart+ de la LG oferă utilizatorului o experiență simplă și intuitivă, cu acces rapid și ușor la o lume a divertismentului. Platforma webOS de la LG oferă o căutare de conținut mai facilă, care permite utilizatorilor să comute fără probleme între aplicații, servicii, emisiuni live și alt tip de conținut stocat pe dispozitivele externe. Cu ajutorul personajului animat BeanBird, platforma webOS face configurarea și conectarea televizorului o activitate extrem de confortabilă. La IFA 2014, vizitatorii vor putea să-și creeze propriile personaje BeanBird pentru a fi afișate pe un ecran mare de la standul LG.

O altă surpriză de care vor beneficia vizitatorii IFA este faptul că LG va dezvălui primul său televizor 8K (7680 x 4320), o unitate de 98 de inci care are o rezoluție de șaisprezece ori mai mare decât televizorul Full HD și de patru ori mai mare decât convenționalul televizor 4K.

Dispozitivele portabile – un pas înainte
Mergând pe urmele LG G Watch, unul dintre primele dispozitive portabile alimentate de Android Wear de pe piață, LG își propune să devină lider în segmentul de dispozitive ușor de purtat, prin fuziunea dintre design-ul clasic și tehnologia progresivă. Noul LG G Watch R este primul ceas din lume care dispune de un afișaj circular, din plastic OLED (P-OLED), care utilizează 100 la sută din cadranul ceasului. Cel mai nou portabil Android de la LG are un aspect clasic, este îmbrăcat într-un cadru de oțel inoxidabil rezistent, cu o colecție de afișaje, care sunt accesibile cu o simplă atingere a degetului.
KizON, dispozitivul portabil de tip brățară pentru copii de la LG, arată angajamentul LG de a realiza produse care pe lângă faptul că sunt inovatoare, sunt, de asemenea, si family-friendly. Conceput exclusiv pentru preșcolarii și copiii de școală primară, KizON oferă informații în timp real cu privire la locul în care se află copiii, permițându-le părinților să urmărească traiectoria copiilor lor de pe un smartphone pentru a fi liniștiți.

Gama completă de smartphone-uri G3
Seria completă G3 de la LG va fi prezentată la IFA 2014, incluzând G3 Beat, G Vista și G3 Stylus, împreună cu extrem de apreciatul G3. Reprezentând angajamentul LG de a oferi o experiență consistentă utilizatorului pe toate segmentele de consum, aceste smartphone-uri preiau design-ul și experiența de utilizare premium (UX) din originalul LG G3, precum și caracteristicile cheie ale G3, optimizate pentru stilul unic al fiecărui model, toate la un preț corect, care nu compromite calitatea.

G3 Beat (G3 s în Europa și CSI) oferă o tehnologie UX premium si Laser Auto Focus rapidă într-un pachet mai compact, proiectat în jurul unui ecran de 5 inci. G Vista oferă un ecran expansiv de 5,7 inci pentru a vă bucura de divertisment la orice pas, într-o formă care păstrează ADN-ul lui G3. În cele din urmă, G3 Stylus oferă un ecran IPS de 5.5 inci și un stilou Rubberdium pentru cei care caută să schițeze diverse lucruri luând notițe sau desenând.
Smart Home cu capacități lingvistice naturale
LG Smart Home expusă la IFA 2014 este construită în jurul ideii de mai multe aparate inteligente unificate într-un sistem conectat, de coeziune, cu scopul de a spori confortul și simplitatea. În esența sa, este vorba despre LG HomeChat, platforma de mesagerie revoluționară care oferă utilizatorilor control și conectivitate fără precedent pentru a duce la îndeplinire sarcinile. Folosind un smartphone, proprietarii de case se pot bucura de un control fără precedent al ecosistemului lor inteligent, precum și de economisire de timp și energie, cu opțiuni precum Leaving Home, Coming Home sau Vacation.
LG Smart Home este compatibil cu sistemele existente pe platforma LG, dar și cu aparate și dispozitive de la diferiți producători, prin înțelegeri deschise, cum ar fi AllJoyn, soft-ware-ul sponsorizat de AllSeen Alliance. AllJoyn permite utilizatorilor să rămână informați cu privire la starea aparatelor lor inteligente LG, de exemplu, să fie notificați de sistemul de operare webOS Smart+ al televizorului că mașina de spălat a terminat ciclul de spălare.

Electrocasnice mai inteligente și mai eficiente energetic
La IFA 2014, LG va prezenta întreaga gamă de produse electrocasnice, oferind confortul maxim și economie de energie incredibilă, toate proiectate în funcție de standardele înalte ale consumatorilor europeni. Vedeta colecției va fi noua serie de aspiratoare premium fără fir CordZero de la LG, care include aspiratorul recipient CordZero, dual-funcționalul CordZero 2 în 1, aspiratoarele robotizate HOM-BOT SQUARE și CordZero Bedding pentru curățarea cearceafurilor și saltelelor. După cum indică și numele, gama CordZero oferă o experiență de curățare puternică și convenabilă, fără necesitatea vreunui fir datorită inovatorului Smart Inverter Motor și bateriilor reîncărcabile avansate.

LG va prezenta, de asemenea, cele mai noi frigidere eficiente energetic ale sale, care nu oferă doar economii mai mari de energie, ci și o funcționare mai silențioasă și o prospețime mai îndelungată, cum ar fi Total No Frost cu răcire de la bază, care depășește rata energetică A+++ cu 20 la sută. Noua mașină de spălat LG, care va fi prezentată la IFA, poate finaliza un ciclu complet de spălare în doar 49 de minute și depășește rata energetică A+++ cu 55 la sută datorită tehnologiei TurboWash. LG Studio este un pachet de bucătărie elegant și modern într-un stil unic, proiectat ținând cont de pretențiile proprietarului european cel mai exigent, oferind o colecție premium ce include frigider, cuptor electric, mașină de spălat vase, plită electrică și hotă LG.

Vizitatorii IFA sunt invitați să vină și să vadă cele mai recente inovații din portofoliul LG în sala 11.2 din Messe Berlin.

București, 4 septembrie 2014 – LG

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: