LG prezinta masina de spalat cu AI de cea mai noua generatie

Mașina de spălat câștigătoare a premiului CES pentru inovație folosește inteligența artificială și sistemul de îngrijire avansată a textilelor pentru a vă oferi performanță, viteză și convenabilitate fără egal

În cadrul CES®, LG Electronics (LG) a dezvăluit cea mai avansată inovație a sa din domeniul spălării rufelor, folosind inteligența artificială pentru a oferi o spălare precisă, fără aproximări, cu rezultate optime. Câștigătoare a unui râvnit Premiu pentru Inovație CES 2020, noua mașină de spălat LG ThinQ™ cu încărcare frontală dispune de un motor Artificial Intelligent Direct Drive™ (AI DD) și de serviciul de Relații Proactive cu Clienții (Proactive Customer Care), sprijinit de tehnologia AI.

Mașina de spălat AI DD se folosește de cei 20 de ani de progrese tehnologice ale motorului inovator LG Direct Drive, care oferă atât eficiență, cât și randament. Noua mașină de spălat LG nu doar că detectează volumul și greutatea fiecărei încărcături de rufe, dar folosește inteligența artificială și senzorii avansați pentru a identifica tipurile de material. Folosind tehnologia deep learning, mașina compară aceste informații cu cele peste 20.000 de puncte informaționale din baza de date privind utilizarea mașinilor de spălat, găsind setarea optimă pentru cele mai bune rezultate, îmbunătățind procesul de curățare și prelungind durata de viață a rufelor cu 15%.*

Cea mai inteligentă mașină de spălat LG poate detecta o încărcătură mixtă de tricouri și pantaloni (diferită de lenjeria de pat și lenjeria intimă) și poate programa ciclul de spălare pentru a folosi mișcări, temperaturi și timpi de spălare personalizați, obținând cel mai bun rezultat. Iar noua funcție ușor de utilizat ezDispense vă scutește de ghicitul dozajului detergentului, adăugând automat cantitatea exactă de detergent lichid și balsam de rufe potrivită fiecărei încărcături de rufe, la momentul oportun. Iar apoi, noua funcție LG Smart Pairing trimite automat setarea de uscare optimă fiecărei încărcături direct la uscător, pentru a obține mereu cele mai bune rezultate.

Mașina de spălat inteligentă se poate conecta și la Amazon Alexa, prin aplicația mobilă LG ThinQ, notificându-vă când detergentul este pe terminate. Clienții pot activa funcția Amazon Dash Replenishment prin aplicație, pentru a comanda automat consumabile precum detergentul și balsamul de rufe, iar acestea se vor livra direct la ușă.

Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de spălare, mașina de spălat AI DD este compatibiă și cu LG Proactive Customer Care – o soluție inteligentă ce folosește un AI avansat pentru a le oferi clienților liniște și satisfacție, împreună cu o mai bună performanță și longevitate a produsului. Serviciul poate alerta imediat utilizatorii în privința posibilelor probleme, înainte ca acestea să apară, poate grăbi reparațiile necesare și poate oferi sfaturi utile de întreținere, pentru ca aparatele LG să funcționeze optim.

Pe lângă funcțiile cu inteligență artificială, noua mașină de spălat LG oferă și alte funcții ce ajută utilizatorii să economisească timp și să beneficieze de o performanță superioară:

  • Funcția TurboWash™ 360 folosește jeturi puternice, orientate in unghiuri diferite, pentru ca detergentul să pătrundă adânc în țesătură și să curețe perfect – chiar și încărcături mari de rufe – în mai puțin de 30 de minute;
  • Funcția 3D Multi Spray pornește simultan jeturi de apă în cinci direcții diferite, pentru a elimina rapid petele greu de îndepărtat;
  • Funcția LG TWINWash™ economisește timp, oferind două mașini de spălat în același spațiu. Spălați încărcături mici de rufe în mașina compactă de spălat LG SideKick de dedesubt, în timp ce mașina de deasupra se ocupă de încărcăturile mai mari.

“Având tehnologiile noastre inovatoare de spălare și platforma de servicii pentru clienți bazată pe AI, suntem convinși că mașina noastră de spălat cu AI DD va depăși toate așteptările consumatorilor,” a declarat Dan Song, președinte LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Această mașină de spălat rescrie standardul convenabilității prin capacitatea sa crescută și experiența personalizată de spălare a rufelor.”

După debutul de la CES, noua mașină de spălat LG de capacitate mare și cu încărcare frontală va fi disponibilă în America de Nord în primul trimestru al anului, urmând ca, ulterior, să devină disponibilă și pe alte piețe.

Urmăriți și alte anunțuri LG incitante de la CES pe rețelele sociale, folosind #LGCES2020

Hits: 123

%d blogeri au apreciat: