LG lansează gama extinsă de televizoare OLED în cadrul CES 2015

După debutul primelor televizoare OLED 4K din lume în 2014, LG Electronics a dezvăluit gama extinsă OLED TV în cadrul CES 2015. Cu șapte modele diferite de televizoare 4K OLED flexibile și curbate de 55 inci (diagonala de 54.6 inci), 65 inci (diagonal de 64,5 inci) și 77 inci (diagonala de 76,7 inci) privind dimensiunea ecranului–televizoarele LG OLED continuă să fie într-o clasă deosebită, oferind consumatorilor o experiență de vizionare cu totul nouă, inspirată de calitatea imaginii cu negru intens și culori perfecte.

Toate televizoare LG OLED 4K lansate în 2015 utilizează tehnologia WRGB, patentată de LG. Această structură de pixeli adaugă un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realistă a culorilor. Aceste televizoare încorporează caracteristici care asigură imaginile să fie redate cu negru intens și culori perfecte, și un raport de contrast infinit. Tehnologia LG optimizată True Color reglează stabilizarea culorii, indiferent de variațiile de luminozitate și oferă o experiență de vizionare deosebită, cu culori mai naturale și mai plăcute privirii. Cu un timp de reacție de maxim 0,001 ms, televizoarele LG OLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decât televizoarele LCD convenționale, cu ecran plat. Televizoarele LG OLED îi asigură chiar și pe cei care stau în afara axei televizorului că se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii, la unghiuri de vizualizare largi, spre deosebire de cele mai multe televizoare LCD, ale căror culori își pierd din intensitate și au contrast mai redus.

LG_CES2015_OLED TV

Filosozia design-ului de tip Art Slim LG reușește sa conducă aspectul deosebit al televizorului LG într-o direcție îndrăzneață, cu accent pe crearea celui mai subțire televizor posibil, păstrând simplitatea și minimalismul extrem de estetice.Standul transparent face televizorul să pară ca și cum ar pluti și maximizează experiența de vizionare captivantă prin reducerea imaginii neclare din jurul ecranului. Atenția la detalii – capacul din spate nu are niciun dispozitiv de fixare sau găuri, pentru un aspect mult mai fluid. Și, în timp ce un televizor curbat poate arata ca o operă de artă, LG oferă, de asemenea, un televizor plat pentru cei care caută un design simplu și minimalist.

Completând imaginea și modul de proiectare de neegalat, televizoarele LG OLED din 2015 oferă o tehnologie dezvoltată a sunetului în parteneriat cu expertul în sisteme audio Harman/Kardon, garantând calitatea ireproșabilă a imaginii completată cu sunet profund și clar. Configurarea dispozitivului cu 4.2 canale este echilibrat și îmbunătățit cu sistemul LG ULTRA Surround pentru a oferi o experiență audio puternică și, totodată, rafinată.

LG 4K OLED TVs

Toate televizoarele OLED 4K din 2015 au platforma webOS 2.0, cea mai recentă versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentată de LG. Sistemul de operare webOS 2.0 LG oferă o experiență simplă și mai intuitivă cu o interfață de utilizator îmbunătățită și o serie de caracteristici impresionante. Platforma reușește să ducă simplitatea și confortul la un nivel cu totul nou, cu timpul redus la pornirea dispozitivului și, de asemenea, permite utilizatorilor să optimizeze meniul de pe bara Launcher, ceea ce fac mai ușoare ca niciodată adăugarea și ștergerea aplicațiilor preferate.

“LG încurajează inovația, făcând disponibilă tehnologia acestui superb televizor pentru mai mulți consumatori”, a declarat In-Kyu Lee, vice președinte senior și șef al diviziei de televizoare și monitoare din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company. “LG consideră că aceasta este direcția în care se îndreaptă viitorul televizoarelor și vom continua dezvoltarea și extinderea opțiunilor noastre OLED până când va deveni o opțiune viabilă pentru toți consumatorii.”

LG 4K OLED TV EF9800

În cadrul CES 2015, conducerea LG TV OLED va fi premiată de Asociația Consumatorilor de Produse Electronice cu premiul CES 2015 privind Inovația, pentru televizorul flexibil OLED 4K de 77 inci (Model 77EG9700), OLED 4K Floating Art Slim curbat de 65 inci (Model 65EG9600) și OLED 4K Floating Art Slim curbat de 55 inci(Model 55EF9500).

Vizitatorii CES 2015 sunt invitațila standul LG (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204) în perioada 6-9 ianuarie, pentru a experimenta cea mai nouă gamă de televizoare OLED,inclusiv modelele câștigătoare ale premiului CES pentru Inovație, OLED 4K de 77 inci (Model 77EG9900), OLED 4K Floating Art Slim curbat de 55 inci (Model 55EF9500), OLED 4K Art Slim plat de 65 in-ci (Model 65EF9800) și OLED 4K Floating Art Slim curbat de 65 in-ci (Model 65EG9600).

București, 6 ianuarie 2015 – LG

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: