Lenovo prezintă colecția de dispozitive conectate Smart pentru Sărbători – Noul Moto 360

Noua colecție Moto 360 extinde poziția de lider a Motorola în domeniul tehnologiei accesoriilor electronice și continuă să stabilească un nivel de calitate ridicat pentru un produs modern și atemporal.

Noile inovații și îmbunătățiri includ:

  •          Design rafinat pentru cadran și curele extinse pentru o potrivire îmbunătățită
  •          O linie nouă concepută de femei, pentru femei
  •          Noul Moto 360 Sport, destinat iubitorilor de fitness, are GPS și senzori incredibil de preciși pentru ritmul cardiac, iar ecranul AnyLight permite citirea şi în lumina puternică a soarelui
  •          Baterie cu o autonomie mai mare decât prima generație

moto-360-640

Cu aproape 300 de posibilități de design, prin Moto Maker, noua colecție Moto 360 oferă posibiltatea personalizării. Există o multitudine de materiale, precum pielea naturală Horween sau oțelul inoxidabil, iar curele se pot schimba ușor, pentru un aspect personalizat. Colecția oferă de asemenea două dimensiuni diferite de cadran, inclusiv clasicul 46 mm sau noul 42 mm. Alimentat de Android Wear, Moto 360 este compatibil WiFi, păstrând utilizatorii conectați la tot ceea ce este important pentru ei. De asemenea, Moto Body, aplicația Motorola pentru sănătate și wellness, ajută la menţinerea unui stil de viață sănătos, iar aplicația Android Wear din Google Play te lasă să utilizezi una dintre aplicațiile preferate chiar de pe încheietura mâinii.

BERLIN , 2 septembrie 2015-Lenovo

Visits: 0

Lasă un răspuns