Lenovo lansează oficial în România noul smartphone premium VIBE X2 in Sala de Marmura

  •  Lenovo VIBE X2 este o declaraţie de stil prin designul multistratificat şi accesoriile high-tech VIBE Xtension
  • VIBE X2 are o echipare tehnică de excepţie din care se remarcă procesorul MediaTek 6595m 4G LTE True8Core™ şi ecranul Full HD IPS de 5 inci

Lenovo a lansat astăzi în România noul telefon VIBE X2, prezentat pentru prima dată la nivel global la IFA Berlin în septembrie 2014. VIBE X2 este un smartphone extrem de uşor şi subţire, cu un design multistratificat şi o performanţă remarcabilă datorată noului procesor MediaTek MT6595m 4G LTE True8Core™ şi unei serii de accesorii inovatoare.

Vibe X2_Black Vibe X2

Design stratificat, performanţă şi accesorii impresionante
Lenovo VIBE X2 este primul smartphone din lume cu design multistratificat, care iese în evidenţă prin stilul proaspăt şi inovator. Pentru a-l asorta la stilul personal, consumatorii pot alege din patru palete îndrăzneţe de culori, dominate de alb, rosu, auriu şi gri închis.

Lenovo VIBE X2 este primul smartphone care foloseşte procesorul MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core™, special conceput pentru a livra performanţă la un nivel impresionant. Procesorul este prevăzut cu o tehnologie de economisire a energiei care prelungeşte autonomia telefonului şi asigură o rulare impecabilă a celor mai solicitante aplicaţii precum jocurile sau vizionarea de filme HD. Pentru o experienţă multimedia perfectă, procesorul face echipă cu un ecran FHD de 5 inci cu unghi larg de vizionare.

Lenovo VIBE X2 este prevăzut cu două camere avansate, asistate de multiple opţiuni de fotografiere şi de editare. Această tehnologie le oferă utilizatorilor posibilitatea de a face poze şi filme de înaltă calitate. Utilizatorii îşi pot face selfie-uri cu camera video de 5MP-wide prevăzută cu declanşare prin gesturi. Camera foto din spate are 13MP, auto-focus şi este echipată cu un senzor de iluminare şi cu un flash LED care permite realizarea de fotografii clare şi strălucitoare. VIBE X2 are o generoasă capacitate internă de stocare de 32GB.

Pentru a personaliza şi amplifica experienţa mobilă, Lenovo prezintă două noi accesorii inovatoare cunoscute sub numele VIBE Xtensions: VIBE X2 Battery şi VIBE X2 Speaker. Extensiile VIBE Xtension1™ (distribuite separat) se ataşează printr-o singură mişcare, ca un al patrulea layer al telefonului. X2 Battery, foarte subţire, de numai 5.1mm, protejează telefonul şi îi extinde autonomia cu până la 75 de procente. X2 Speaker este un difuzor ataşabil creat de JBL, care oferă o experienţă audio mult îmbunătăţită pentru muzică sau filme şi se transformă într-un stand util pentru utilizarea hands-free sau pentru conferinţe telefonice.

“Vârful de gamă al smarthpone-urilor Lenovo, Vibe X2 este creat pentru a rezona cu vibraţia unică a fiecărui moment din vieţile noastre. Telefonul este o bijuterie tehnologică, în aceeaşi măsura în care este o declaraţie de stil. Noul smartphone este dovada clară a faptului că Lenovo este un game-changer în zona premium a dispozitivelor mobile şi că va influenţa industria în ansamblu, prin inovatii şi produse excepţionale, asa cum a facut deja în piaţa laptopurilor şi a tabletelor la nivel global,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România şi Bulgaria.

Specificaţii
Lenovo VibeX2 cântăreşte doar 120 g şi are un ecran capacitiv 5.0″ Full HD IPS de 1920×1080 px, cu 16 milioane de culori. Camera din spate are 13 MP, auto-focus şi flash LED. Cea frontală are 5 MP. Pe telefon rulează sistemul de operare Android™ KitKat v4.4, asistat de puterea excepţională a noului procesor MediaTek 6595m 2.0 GHz3 4G LTE True8Core™ şi de memoria de 2GB RAM şi 32GB ROM. Bateria are 2300 mAh iar conectivitatea include tehnologiile LTE (4G), 3G, HSPA, WiFi, 2G (GSM), Bluetooth.
Preţuri şi disponibilitate
Lenovo VIBE X2 va fi disponibil în România începând cu 1 decembrie, la preţul de pornire de 1800 RON.

Bucureşti, România – 26 noiembrie 2014 – Lenovo

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: