adidas dezvoltă viitorului fitness-ului

adidas, lider global în industria echipamentelor sportive, a încheiat un parteneriat cu Google Inc. pentru lansarea platformei ”Google Fit Developer Challenge”.

După lansarea platformei Google Fit care a avut loc anul acesta, adidas a inițiat competiția ”Google Fit” destinată dezvoltatorilor – un demers care reunește două dintre cele mai faimoase brand-uri din lume din domeniul fitness-ului și al tehnologiei.

adidas miCoach

Odată cu lansarea competiției, adidas le oferă dezvoltatorilor de Android ocazia să creeze aplicații noi, utilizând datele captate de miCoach în timpul antrenamentului prin intermediul funcțiilor SPEED_CELL sau X_CELL. Competiția se desfășoară pe parcursul a trei luni, iar la final, un juriu format din specialiști din cadrul Google va desemna aplicația câștigătoare; aceasta va fi listată în magazinul online Google Play.

Comentând inițiativa, Stacey Burr, VP/GM în cadrul diviziei adidas Digital Sports, a declarat: ”adidas este dedicat să își utilizeze cunoștințele aprofundate despre sport și atleți de elită pentru a stimula inovația, care permite consumatorilor să își atingă potențialul maxim. Despre toate acestea este vorba în competiție. Oferim tuturor celor talentați, care au aptitudinile necesare, ocazia de a transforma volumul mare de date și insight-uri concentrate în adidas micoach într-o aplicație cu beneficii pentru toți utilizatorii. Rezultatul reprezintă esența tehnologiei, inovației și a fitness-ului.”

Competiția ”Google Fit” adresată dezvoltatorilor se desfășoară între 18 noiembrie 2014 și 17 februarie 2015. După analizarea tuturor aplicațiilor, câștigătorii vor fi anunțați în februarie 2015. Informații suplimentare despre concurs pot fi găsite pe http://g.co/FitDeveloperChallenge.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.news.adidas.com/RO.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: