LENOVATIONS – Noua generatie Lenovo Yoga

LENOVATIONS a fost evenimentul de astazi prin care Lenovo a strans in jurul sau jurnalisti si bloggeri pentru a prezenta noile sale realizari din gama Yoga – tableta si ultrabook convertibil, intr-o locatie ce a creat destindere si pofta de networking, la Maison 13.

Pe scurt, este vorba despre laptopul convertibil Yoga 3 Pro, un dispozitiv hibrid premium, cel mai subtire din lume (12.8 mm) si foarte usor (1.19 kg). Are o balama ingenioasa, inspirata de curelele metalice de ceas, asamblata manual din peste 800 de piese de otel. Este echipat cu procesorul Intel® Core™ M-70, conceput special pentru dispozitive extrem de subtiri, procesor care genereaza mai putina caldura. Ceea ce inseamna ca Yoga 3 Pro este si extrem de silentios.

Yoga 3 Pro este deja disponibil in Romania la preturi de retail pornind de la 5500 RON.

In curand va fi disponibila in magazine si noua tableta Yoga 2, in versiunea de 10 inci, precum si cea de 13 inci (Yoga 2 Pro).  Cea din urma se remarca prin proiectorul integrat si prin sistemul de sunet JBL de 8 wati, cu subwoofer.

Este echipata cu procesor Intel, tehnologie audio Dolby si are o autonomie de pana la 15 ore.

Reprezentantii presei scrise, da-le o ocazie de joaca si vei vedea de ce sunt in stare.

Am jucat impreuna cu ei cateva seturi scurte de pingpong pentru ca gama Yoga ne-a creat cheful necesar de a evada din birourile intunecoase si pline de responsabilitati si griji. Oamenii inca mai stiu sa se joace pentru ca asa le sta bine, adica sa fie completi si la joaca dar si la lucruri serioase, cam cum ar fi comunicatele de presa.
• Gama YOGA Tablet se extinde cu mai multe dimensiuni de ecran şi posibilitatea de a alege modele cu Windows
• Flexibilitate în utilizare cu noul mod de folosire Suspendat (Hang) şi un picior de susținere mai mare
• Sistem audio, camere foto și capacităţi de procesare de top, pentru o tabletă mai productivă

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunţat astăzi extinderea cunoscutei sale linii de tablete YOGA cu noua YOGA Tablet 2. Consumatorii pot acum pentru prima dată să aleagă modele cu Windows, disponibile la dimensiunile de 8 și 10 inci. Lenovo oferă, de asemenea, noi modele cu Android de 8 și 10 inci, precum și noua YOGA Tablet 2 Pro de 13 inch.

Cu și mai multe caracteristici care se adaptează la utilizatori, cum ar fi noul mod de poziționare Suspendat (Hang) şi picior de susținere îmbunătăţit, aceste tablete le oferă consumatorilor o nouă modalitate de a face lucrurile pe care le iubesc. Proiectat pentru stilul de viaţă mobil şi digital al prezentului, ele dispun de sisteme audio captivante, camere video de înaltă rezoluție, procesoare Intel ® Atom ™ și WiFi dual band, cu conectivitate 4G1 opțională susţinută de modemul 7160 Intel XMMTM.
• Construită pentru pasionații de divertisment
• Dispozitiv multimedia de 13 inci cu sistem audio de 8 wați prevăzut cu subwoofer – o premieră pentru o tabletă
• Oferă o incredibilă autonomie de până la 15 ore și un al patrulea mod de utilizare – Suspendat

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunțat azi o nouă modalitate de a citi, viziona, a fi conectat și a crea cu noua YOGA Tablet 2 Pro. Dezvoltată împreună cu Ashton Kutcher, care s-a alăturat grupului Lenovo cu un an în urmă ca inginer de produs, noua YOGA Tablet 2 Pro redefinește experiența folosirii unei tablete. Noua tabletă nu numai că își surprinde și își încântă utilizatorii cu o serie de tehnologii premium, ci le și oferă inovații care îmbină soluțiile software și hardware în noi modalități.

Concepută pentru a livra o experiență media superioară, YOGA Tablet 2 Pro are ca și caracteristică ieșită din comun un proiector integrat Pico. Acesta le permite utilizatorilor să transforme instantaneu pereții interiori într-un televizor sau ecran de cinema1. Lenovo a prevăzut această tehnologie video premium cu un echipament audio incredibil, folosit în premieră pe o tabletă: un sistem de sunet de 8 wați cu subwoofer. Aceste caracteristici extraordinare, alături de o serie de alte tehnologii transformă YOGA Tablet 2 Pro într-un dispozitiv unic.
• Noua balama robustă face YOGA 3 Pro mult mai subțire și mai ușor decât modelele anterioare
• Noul software inteligent Harmony se adaptează cerințelor și preferințelor utilizatorilor în materie de aplicații
• Este dotat cu tehnologii de ultimă generație, inclusiv ecranul QHD+, cel mai nou procesor Intel® Core M și soluții audio JBL® excepționale

Lenovo a anunțat lansarea noului dispozitiv YOGA 3 Pro, un PC convertibil ultra-subțire. Noul YOGA 3 Pro de 13 inch se adresează dorințelor utilizatorilor de a avea un dispozitiv stilat, performant, dar și hardware și software adaptabile. Noul laptop YOGA 3 Pro este foarte ușor și subțire, are un design cu o balama de ultimă generație, ecran QHD+ și tehnologie Harmony, precum și software care se adaptează preferințelor utilizatorilor atunci când dispozitivul este utilizat în diferite moduri.

Voi reveni cu mai multe amanunte dar pana atunci va invit sa vizionati galeria de poze de la eveniment.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: