Laptopul tau Toshiba nu te va dezamagi

Dacă se strică, vei primi o reparație gratuită și banii înapoi.

Când investești într-un laptop nou te aștepți de la început la fiabilitate. Cu moștenirea de inovații tehnologice deținută, Toshiba este perfect îndreptățită să ofere acest lucru și are încredere absolută în produsele sale. Această încredere este demonstrată o dată în plus de o propunere imbatabilă ce se adresează segmentului de business numită Reliability Guarantee – promisiunea că laptopurile Toshiba nu vor dezamăgi.

toshPromisiunea mărcii TOSHIBA

Dacă laptopul tău se strică în termen de un an de la cumpărare*, îl poţi repara gratuit la un Centru de Service Autorizat de Toshiba și, pentru că avem atât de multă încredere în fiabilitatea produselor noastre, îți oferim şi banii înapoi.

Cum sunt atât de încrezători?

S-au aflat timp de peste 30 de ani în prim-planul inovaţiilor în domeniul electronicii, fabricând produse de încredere, concepute să crească productivitatea în toate circumstanţele. Mai mult, fiecare din laptopuri este supus procedurii Highly Accelerated Life Testing (HALT), care simulează trei ani de utilizare. Numai cele care trec acest test strict îndeplinesc standardele Toshiba.

Așadar, convinşi fiind de calitatea laptopurilor, oferă o reparație gratuită şi rambursarea integrală a preţului de achiziţie pe care l-aţi plătit pentru laptopul Tecra, Portégé sau Satellite Pro („Modele eligibile”) în cazul în care se produce un Defect hardware.

Pentru a beneficia de Reliability Guarantee trebuie se urmaresc 3 pași simpli.

PASUL 1

Cumpără un laptop Toshiba eligibil la această garanție a fiabilității. Lista completă a modelelor o găsești aici: http://goo.gl/YgWJnT 

PASUL 2

Înregistrează produsul pentru Reliability Guarantee în termen de 30 de zile de la achiziţionare. Formularul de înregistrare se află pe site-ul Toshiba: https://www.toshiba.com.ro/registration/

PASUL 3

În cazul improbabil în care laptopul tău se strică, completează formularul de rambursare pentru a primi o reparație gratuită în baza garanţiei ŞI banii înapoi.

Toshiba – 30.03.2015

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: