F64 introduce, în premieră în România, serviciul de consultanță foto la domiciliu

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Est, lansează, în premieră pentru România, serviciul de consultanță foto la domiciliu. Clienții vor beneficia de ședințe one-on-one cu profesioniștii F64 și vor avea acces la cunoștințe de bază, cum ar fi setarea aparatului foto, până la cele mai potrivite tehnici pentru a fotografia în situații precise.

F64 iese astfel din sala de curs, unde unii oameni s-ar putea simți intimidați de ceilalți participanți și oferă serviciul care să transforme această pasiune într-un stil de viață pentru cei interesați să-i cunoască toate secretele.F64 serviciu de consultanta foto la domiciliu (1)

“F64 a fost mereu mai mult decât un simplu furnizor de echipamente. Fotografia este atât o sursă de relaxare și explorare socială, cât și una de asigurare a veniturilor pentru atât de mulți oameni, încât noi am vrut să le oferim oamenilor toate resursele necesare pentru a o exploata la maximum. Mai mult, fotografia este de multe ori o activitate pe care o practici singur sau într-un grup restrâns, cu oameni cunoscuți, și ne bucurăm că reușim acum să furnizăm un așa serviciu de consultanță pentru a completa experiența”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Serviciul de consultanță foto la domiciliu oferit de F64 îi ajută pe oameni să învețe cum să seteze aparatul pentru orice situație și pentru a profita de tot ceea ce oferă, asigură baza necesară de cunoștințe pentru fotografia de studio, macro sau de produs, și aprofundează interese precum calibrarea monitorului, setarea și folosirea unei camere de acțiune cum e GoPro, și cum se folosesc diversele tipuri de bliț. De asemenea, profesioniștii F64 pot clarifica orice nelămurire ar avea clienții.

Prețul serviciului de consultanță foto la domiciliu este de 149 de lei pe oră, iar durata maximă a unei sesiuni este de 4 ore. Pentru îmbunătățirea serviciului, F64 acordă o importanță deosebită feedback-ului acordat de către clienți. Astfel, în 24 până la 72 de ore, aceștia vor avea ocazia să completeze un formular prin care să își prezinte impresiile de după cursul la domiciliu. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul F64.

  F64 serviciu de consultanta foto la domiciliu (2)

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de fotografie si F64, ne găsiți pe contul oficial de Facebook: https://www.facebook.com/F64.ro.

F64 susţine pasionaţii de imagini, indiferent de ocupația acestora şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă

București, 30 martie 2015 – F64

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: