Kingston Digital lansează stick-ul USB Type-C

 • Funcționează atât cu USB-urile standard Type-A cât și cu cele Type-C
 • Mai mult spațiu de stocare pentru smartphone, tabletă, PC și Mac cu USB Type-C
 • Performanțe USB 3.1 Gen. 1 pentru viteză mai mare decât în cazul USB 2.0
 • Simultan s-a lansat noua unitate flash DataTraveler Micro 3.1

Kingston Digital Europe Co LLP, divizie a companiei Kingston Technology Company Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează stick-ul DataTraveler® microDuo 3C. Acesta are o interfață dublă care funcționează atât cu port-urile USB standard, Type-A (3.1, 3.0,2.0) cât și cu cele Type-C™. USB-ul Type-C este un standard reversibil tot mai popular care va ajuta la crearea unor device-uri mai subțiri pe viitor.

DTDUO3C

DataTraveler microDuo 3C este alegerea ideală dacă îți dorești să obții spațiu de stocare suplimentar cu până la 64GB pentru smartphone, tabletă și calculatorul tău Mac, fiind de asemenea compatibil cu generația actuală de dispozitive. Unitatea plug-and-play oferă performanțe USB 3.1 cu o viteză de citire de până la 100MB/s și viteză de scriere de până la 15MB/s. Forma și dimensiunea mică a DataTraveler microDuo 3C îl face ușor de transporttat și ideal pentru utilizarea în tandem cu device-urile portabile.

”DataTraveler microDuo 3C are o interfață dublă care funcționează atât cu USB-urile Type-A cât și cele Type-C pentru a le da utilizatorilor acces facil la ultima interfață USB,” a declarat Valentina Vitolo, manager Flash, Kingston. ”Unitățile noastre oferă mai mult spațiu de stocare, viteză mare de transfer și sporesc accesul consumatorilor la noile tehnologii.”

DTDUO3C_1

Pe lângă DataTraveler microDuo 3C, Kingston va prezenta în curând următoarea sa generație de DataTraveler Micro 3.1. Fiind unul dintre cele mai mici unități USB, acesta este ideal pentru a adăuga mai mult spațiu de stocare unei tablete, PC, notebook slim, sistemului audio pentru mașină și multe altele fără a mări volumul device-ului. DataTraveler Micro 3.1 va fi disponibil la capacități de stocare de la 16GB până la 64GB.

DataTravel microDuo 3C are o garanție de 5 ani și suport tehnic gratuit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.kingston.com

Specificațiile tehnice ale DataTravel microDuo 3C:

 • Capacitate1: 16GB, 32GB și 64GB
 • Viteză2: USB 3.13
  • 16GB: 100MB/s citire, 10MB/s scriere
  • 32GB & 64GB: 100MB/s citire, 15MB/s scriere
 • Dimensiuni: 29.94mm x 16.60mm x 8.44mm
 • Temperatură de functionare: între 0°C și 60°C
 • Temperatură de stocare: între -20°C și 85°C
 • Garanție / Suport: Garanție de 5 ani cu suport tehnic gratuit 1 O parte din capacitatea unei unități de stocare flash este folosită pentru formatare și pentru alte funcții și de aceea nu poate fi folosită pentru stocare. Astfel, spațiul actual de stocare este mai mic decât ceea ce apare pe produs. Pentru mai multe informații, vizitati ghidul Kingston la adresa kingston.com/flashguide.   3 Obținerea performanței USB-ului 3.1 Gen 1 necesită folosirea unui dispozitiv cu un port USB 3.1
 • 2 Viteza poate varia în funcție de hardware, software și uzură.
DataTraveler microDuo 3C USB Flash Drive
Numarul piesei Capacitate
DTDUO3C/16GB DataTraveler microDuo 3C 16GB
DTDUO3C/32GB DataTraveler microDuo 3C 32GB
DTDUO3C/64GB DataTraveler microDuo 3C 64GB

 

Sistem de operare USB 3.0/3.13 USB 2.0
Windows® 8.1 Da Da
Windows® 8 Da Da
Windows® 7 (SP1) Da Da
Windows Vista® (SP2) Da Da
Mac OS X v.10.7.x+ Da Da
Linux v.2.6.x + Da Da
Chrome Da Da

16 iulie 2015, București, România – Kingston Digital Europe Co LLP

Visits: 0

Lasă un răspuns