King România intareste echipa pentru Candy Crush

Candy Crash Saga, cel mai cunoscut joc din lume de pe Facebook se poate juca si online fara facebook. Tot ce trebuie sa faci e sa potrivesti minim trei bomboane de aceeasi culoare.Pe mine recunosc ma incita acest joc insa acum am reusit sa aflu ce se afla in spate.

King Bucureşti, studioul local al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual, si care produce acest joc a devenit unul dintre cei mai doriţi angajatori din industria de gaming şi IT&C din România.

cc

Extinderea echipei locale a fost necesară datorită succesului jocurilor King şi nevoii de creştere a numărului de programatori care să se concentreze pe dezvoltarea şi testarea de noi titluri din portofoliul dezvoltatorului, dar şi pe îmbunătăţirea titlurilor deja existente.

“Mă bucur să descopăr tot mai mulţi oameni talentaţi în fiecare zi şi mă consider norocos să-i pot avea alături, în echipa King Bucureşti,” declară Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucureşti. “La King nu doar au numeroase oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală, ci au şi posibilitatea de a fi autorii următorului hit al jocurilor casual, lăsându-şi amprenta asupra a milioane de oameni din întreaga lume,” adaugă Mihai Sfrijan.

În ceea ce priveşte studiile necesare pentru a lucra la King, majoritatea candidaţilor care aplică pentru postul de developer au terminat Facultatea de Automatică şi Calculatoare sau Facultatea de Informatică, cei interesaţi să ocupe poziţia de data scientist au terminat Facultatea de Matematică sau Cibernetică, iar cei care vor să lucreze în graphic design vin de la Facultatea de Arte. 

În ultimele luni, King şi-a extins echipa din România cu 44 oameni, ajungând la 71 de angajaţi şi continuă să recruteze specialişti, astfel încât în 2014 să ajungă 100-120 de angajaţi. Săptămânal, la King au loc aproximativ 20 de interviuri, adică în jur de 4 interviuri în fiecare zi. În urma unui sondaj anual realizat de compania Universum în Suedia, King a fost desemnat cel mai bun angajator în 2013, depăşind companii ca H&M, Ikea sau Unilever.

Bucureşti, 21 decembrie 2014 – King Bucureşti

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: