Evolio X8 Fusion tableta slim convertibila

Astazi 22 ianuarie 2014 am fost invitat la cel mai nou sediu al companiei Evolio din strada Nicolae Cobalcescu, Nr. 39, Sector 1, Bucuresti, o cladire moderna ce gazduieste magazinul si punctul de service dar si locul in care se tin conferintele de presa.

Aici am mai fost si in luna decembrie la lansarea unui produs Evolio SMART TV Box despre care am scris aici.

De data aceasta Evolio a luat o hotarare inteleapta referitor la cerintele pietei romanesti, intrucat din peisaj se simtea lipsa unei tablete slim cu o grosime de doar 6,8 mm, fapt probat in prezenta bloggerilor si jurnalistilor prezenti la lansarea de astazi, de catre dl. Liviu Nistoran prin masurarea cu un subler electronic.

Dar nu numai atat dar X8 Fusion din gama X-treme, caci aceasta este tableta, poate fi convertita intr-un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are și rol de protecție a ecranului cand se află în poziție închisă.

X8 Fusion este gândită atât pentru folosirea în interes personal, cât și profesional, tableta putând fi ușor transformată într-un mini-laptop, prin cuplarea la tastatura dedicată. Noua tabletă Evolio X8 se remarcă prin design elegant, este cea mai subțire tabletă disponibilă pe piața din România și excelează la capitolele portabilitate, viteză și autonomie”, a spus Liviu Nistoran, Președinte Evolio.

De asemenea, dl. Nistoran a promis ca anul acesta odata cu X8 Fusion: “Evolio va produce anul acesta pe banda rulanta”, adaptandu-si in permanenta dezvoltarea dupa feedback-ul primit despre piata si produse in special de la presa IT&C. Acest lucru a ajutat calibrarea primului produs SMARTPHONE Happy Go, care a fost un succes, stocul de 2000 de bucati fiind rapid epuizat.

Tot aici am aflat ca gama X-treme lansata  este caracterizata prin procesoare puternice si portabilitate ridicata asa cum este X7 cea mai usoara la cele 270g.Evolio X8 Fusion îmbină caracteristicile de top ale tabletei și funcționalitatea tastaturii care simplifică modul de utilizare când se editează texte, tabele, sau alte documente similare. Tableta Evolio X8 face parte din recent lansata gamă Evolio X-treme, are un design compact și elegant din aluminiu, ultra subțire, de doar 6,8 mm, și o greutate de 300 de grame.

Tastatura bluetooth are, de asemenea, un design compact, și numai 6 mm grosime. Procesorul tabletei Evolio X8, Rockchip RK3188T, tactat la o frecventa de 1,4 GHz, oferă o putere de operare crescută, păstrând în același timp un consum scăzut al energiei. Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejează tableta și datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente pe piață. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, ștergerea datelor de pe ea sau declanșarea unei alarme prin internet. Pe lângă Norton Mobile Security, Evolio X8 mai are preinstalate și aplicații de conținut precum PresaOnline și Seenow cu acces gratuit timp de o luna la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate și emisiuni TV. Tableta Evolio X8 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB și slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 și HDMI.

Mai multe voi putea sa va spun daca o voi primi la testare sau daca ma gandesc mai bine este posibil sa o si cumpar la acest pret.

Evolio X8 Fusion poate fi comandată pe www.evolioshop.com și www.emag.ro la prețul de 749 lei, urmând a fi disponibilă de mâine  în magazinele Altex și Domo. Detalii despre Evolio X8 Fusion găsiți pe www.evolio.ro.

Hits: 5

2 comentarii la „Evolio X8 Fusion tableta slim convertibila

    • 29 ianuarie 2014 la 10:49 PM
      Legătură permanentă

      Eu nu vand tablete sunt numai blogger, particip la diferite evenimente si scriu articole, fac teste si reviewuri. In principal orice update valabil la un model de tableta va fi anuntat in prealabil. In plus poate fi verificat chiar din setarile tabletei. De asemenea cea mai sigura cale este de a va interesa la service, intrucat ei pot face cel mai sigur aceasta operatiune.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: