Kinderpedia s-a clasat printre cei trei finaliști în Pitch – competiția Web Summit dedicată start-upurilor – din peste 2.600 de start-upuri

România a avut pentru prima dată un pavilion național la Web Summit, 28 de companii expunându-și produsele și serviciile în cadrul celui mai important eveniment de tehnologie din Europa, cu peste 70.000 de participanți din 153 de țări. Evenimentul a reunit 806 speakeri, 2.608 start-upuri, 906 investitori și 2.120 de jurnaliști. 

16 November 2023; Evelina Elena Necula, CMO, Kinderpedia, presents on Centre Stage during the Pitch Final on day three of Web Summit 2023 at the Altice Arena in Lisbon, Portugal. Photo by Oliver Hardt/Web Summit via Sportsfile

Anul acesta, România a avut 47 de companii și peste 300 de participanți la Web Summit, eveniment care a avut loc în perioada 13-16 noiembrie la Lisabona, Portugalia. Dintre aceste companii, 28 au expus în pavilionul național, o premieră pentru România.

“Romania IT”, pavilionul național al României, a fost organizat cu sprijinul ARICE (Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior) de către ARIES Timișoara (Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software) – una dintre cele mai mari și importante organizații profesionale non-guvernamentale create pentru industria IT&C din România, cu peste 250 de membri.

Visits: 9

Lasă un răspuns