Juriul workshop-ului de fotografie jurnalistică „Masterpiece in Sight” susținut de Xiaomi a desemnat câștigătorii

Juriul workshop-ului de fotografie jurnalistică „Masterpiece in Sight”, organizat de Xiaomi România, în parteneriat cu Asociația Studenților la Comunicare – Universitatea din București, a desemnat cei trei câștigători ai granturilor în valoare unitară de 1.000 de dolari, utile pentru a-și pune bazele portofoliului personal.

Workshopul s-a adresat studenților pasionați de domeniul fotojurnalismului și a inclus informații tehnice, despre compoziție și alte elemente de bază ale fotografiei, alături de o componentă practică.

Xiaomi a lansat anul acesta cele mai recente smartphone-uri din seria Xiaomi 13T, două modele dezvoltate în parteneriat cu Leica, pentru a extinde experiența fotografică a utilizatorilor. Performanțele camerei și implicarea Xiaomi în domeniul artelor vizuale și al fotojurnalismului au inspirat lansarea primului proiect de educație în fotografie jurnalistică derulat de brand în România.

Sub conceptul „Masterpiece in sight”, studenții au căutat poveștile celor mai cunoscute zone ale Bucureștiului, pe care le-au scris prin lentila noilor modele Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro.   

Proiectul s-a desfășurat în perioada octombrie-noiembrie 2023.  

Visits: 3

Lasă un răspuns