joyn powered by COSMOTE

Ca urmare a parteneriatului cu Deutsche Telekom, COSMOTE Romania ofera clientilor sai mai mult decat mesaje, prin intermediul joyn powered by COSMOTE, o aplicatie mobila de mesaje pentru chat (intre doua persoane sau in cadrul unui grup), schimb si distribuire de fisiere (video, audio, imagini, localizare, contacte) si apeluri video intre utilizatorii aplicatiei. joyn powered by COSMOTE, dezvoltata de compania de comunicatii cloud Jibe Mobile, este disponibila pentru toti clientii COSMOTE Romania, abonati sau utilizatori de cartela preplatita, si, promotional, acestia beneficiaza de trafic de date netarifat in aplicatie.

joyn este o interfata de comunicare cu consumatorii pentru primele servicii de tip Rich Communication ale GSMA (GSM Association, asociatia care reprezinta interesele operatorilor de telefonie mobila din intreaga lume).

„Traim in epoca in care transmiterea mesajelor instant este o nevoie foarte importanta. Noutatile sunt impartasite imediat, oamenii arata prietenilor si familiei, in timp real, locurile speciale vizitate in timpul unei calatorii, surprind cele mai importante evenimente prin poze, filmari sau apeluri video. COSMOTE Romania este incantata sa ofere clientilor sai un nou tip de comunicare nelimitata. Astfel, aplicatia joyn powered by COSMOTE va conecta si mai mult clientii nostri, prin intermediul chat-ului in timp real, al apelurilor video sau al transferului de fisiere, fara costuri suplimentare”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segmentul Rezidential, Romtelecom si COSMOTE Romania.

Pentru ca mesajele transmise prin joyn powered by COSMOTE sunt criptate, utilizatorii pot comunica in siguranta, indiferent daca folosesc pachetul de date mobile sau o conexiune Wi-Fi. De asemenea, oalta functionalitate a aplicatiei este apelarea video, care ofera utilizatorului posibilitatea de a participa activ la momentele speciale ale interlocutorului si de a vedea lumea prin ochii celuilalt, in timpul conversatiei.

In perioada promotionala, valabila intre 30 iunie si 15 iulie 2014, toti clientii COSMOTE Romania, noi si existenti, abonati sau utilizatori prepaid, ce utilizeaza un smartphone (cu sistem de operare Android 2.3+ sau iOS 7.0+), au posibilitatea de a utiliza gratuit joyn powered by COSMOTE. Traficul generat de aplicatie nu va consuma din cel inclus in planul tarifar sau extraoptiunea clientului si nici nu va genera costuri aditionale.

joyn powered by COSMOTE este o aplicație mobilă de chat, apeluri video și distribuire de fișiere între utilizatori și este disponibilă tuturor clienților COSMOTE România, abonați sau utilizatori de cartelă preplătită.

l

 

Descarcă aplicația din Play Store si App Store si poți:

  • comunica pe chat cu un alt utilizator sau cu un grup de utilizatori;
  • efectua apeluri video HD;
  • împărtăși locația ta;
  • transfera fișiere video, audio, imagini, contacte;
  • folosi Emoji (emoticoane cu diferite expresii) și vedea data/ora la care un utilizatorul a fost ultima oară online;Iar dacă folosești Android, poți transfera orice alt fisier: word, excel, power point, cărți de vizită etc.

gallery imagegallery image

joyn powered by COSMOTE este compatibilă cu sistemele de operare:

  • Android 2.3 sau superior
  • OS 7.0+ sau superior
  • cjoyn powered by COSMOTE poate fi descarcata de utilizatorii Android din Google Play si, respectiv, de utilizatorii iOS din App Store.Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro/joyn.

     

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: