Intalnire de Networking in HORECA – Top Hospitality la editia 22

Cea de-a 22-a editie de Networking – Top Hospitality, destinata tuturor profesionistilor din ospitalitatea romanesca s-a consumat in data de 30 iunie 2014 intr-o locatie deosebita asa cum se potrivea cel mai bine atunci cand ai invitati profesionisti, la Restaurantul Il Corso  situat in Rondul Arcului de Triumf.

Networking-ul deschide noi orizonturi si optiuni pentru cariera profesionala. In cadrul acestor intalniri, am avut posibilitatea de a intalni numerosi profesionisti din domeniu, investitori in HoReCa, factori de decizie, furnizori, dar mai ales, personalitati importante din industria ospitalitatii.

10470724_649885125095944_5036908175412098691_n

Invitat de catre Laurențiu Mâță-Tănase  Project Manager la STAR CHEFS si Project Manager la Top Hospitality am descoperit un profesionist adevarat in lumea atat de pretentioasa asa cum este HORECA, pentru ca numai asa se pot obtine rezultate pozitive, de calitate. Locatia este clar de top nu numai prin amplasarea in vecinatatea Arcului de Triumf, care efectiv te copleseste, dar este si extrem de eleganta si moderna.

Laurentiu a deschis evenimentul cu cateva cuvinte introductive asa cum se poate vedea in clip.

Trebuie sa recunosc faptul ca punctul de atractie pentru mine a fost o trufa gigant pe care am avut ocazia sa o vad in direct si sa o pozez si care a scapat de la a fi preparata de Aida Parascan, ca ingredient la o inghetata asa cum fusese programat initial.

Restaurantul Il Corso pot spune ca m-a rasfatat cu nenumarate preparate din peste, orez, muschiulet de vita, legume, in specific nipon, pregatite de Catalin si Claudia Brezuica, asa cum mi-am dorit pentru o seara minunata, perfect stropite la alegere intre doua crame renumite: Cramele Halewood, Domeniile Ostrov,  dar si rosiile eco de la CAP Gurbanesti.

Pe mine m-au ispitit si cateva vinuri: Roseul si Chardonnay de la Domeniile Ostrov de Reserva, dar si cele de la Cramele Halewood: Byzantium Blanc de Transylvanie,  Byzantium Rose Euxine si in primul rand Byzantium Rosso di Valachia.

Toate aceste minunate lucruri s-au desfasurat in acordurile linistitoare ale melodiilor interpretate de catre Raluca Albu o profesionista deosebita, absolventa al Universitatii de Muzica Gheorghe Dima Cluj, a fost pe gustul audientei.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: