IP – Tableta Evolio Quadra

Astazi, in drumul de intoarcere din insula Thassos am aflat despre un eveniment desfasurat “intr-un cerc restrans de bloggeri”, zic eu interesant si pentru mine ar fi fost:)), lansarea la Bucuresti, 27 Iunie 2013 al IP – Tableta Evolio Quadra, tableta putand fi deja achizitionata on-line la pretul de 999 lei. Dar nu se stie poate data viitoare voi fi mai norocos…pentru ca merit:))…
Informatiile pe care le am despre aceasta tableta provin din informarea oficiala din partea Evolio pe care o reproduc mai jos:
“Noua tableta se bazeaza pe una dintre cele mai noi si performante platforme Cortex A9, dotata cu CPU quad-core la 1,2 Ghz si Procesor Grafic quad-core la 750 Mhz.
Configuratia Hardware este completata de: 16 GB memorie de stocare, extensibila cu pana la 32 GB prin utilizarea unui MicroSD, 1 GB Memorie RAM, Porturi Micro USB, Audio Jack si WiFi –N.
Ecranul panoramic, Super IPS HD, are o rezolutie de 1280×800 pixeli, tableta putand rula filme quad Full HD si transmite continutul multimedia wireless catre un Smart TV prin intermediul tehnologiei DLNA.
Evolio Quadra este foarte plata si usoara cu 9,5mm grosime si 535 gr, avand o autonomie de pana la 10 ore.
Tableta dispune de o serie completa de accesorii originale cum ar fi husa stander, suport auto, suport de tetiera, incarcator auto, folie de protectie, carduri de memorie, Stylus Pen etc.”
Bineinteles glumesc, pentru ca, oricine merita sa testeze aceasta noua tableta minune de la Evolio si poate chiar intr-un bun sfarsit chiar si eu:))…intrucat configuratia acestei promite destul de mult.
Poze cu tableta de data asta nu o sa pot sa va pun intrucat nu am disponibile din motive intemeiat…obiective.
Le urez succes celor de la Evolio si cu acest nou produs care urmeaza un ciclu foarte scurt de la lansare pana la comercializare fiind un exemplu si pentru alte companii.
Mai multe despre aceasta tableta noua puteti afla de aici.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: