Întreaga gamă de inovații LG va fi expusă în cadrul MWC 2015

În cadrul Mobile World Congress (MWC) din acest an, care își deschide porțile astăzi la Barcelona, LG Electronics (LG) prezintă o gamă variată de inovații din domeniul comunicării mobile, inclusiv G Flex2, dispozitive purtabile premium și o nouă gamă de smartphone-uri mid-range. Sub deviza Inovație pentru o viață mai bună, aceste noi produse vor fi expuse în patru zone distincte care  definesc strategia LG pentru acest an.MWC2015_01

„Ne bucurăm că anul acesta, în cadrul MWC, avem ocazia de a prezenta o gamă consistentă de 170 de produse care reprezintă variatele interese tehnologice LG,” a declarat Juno Cho, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „De la smartphone-uri, la dispozitive purtabile, la ITL, suntem convinși că vom reuși nu numai să participăm, dar să și conducem. Prezența noastră la Mobile World Congress va demonstra acest lucru.”

Zona G Flex2: Redefinirea design-ului curbat

G Flex2 este cel mai avansat smartphone LG de pe piață, conceput cu un ecran curbat care este atât ergonomic, cât și estetic. Ecranul de 5,5 inci Full HD oferă o experiență de vizualizare captivantă prin afișarea unor imagini clare și naturale. Performanțele ridicate și interfața intuitivă completează smartphone-ul și confirmă poziția LG de lider atât în ceea ce privește design-ul, cât și tehnologia.

Zona telefoanelor de mid-range: Premium la un preț accesibil

LG va prezenta în premieră noua gamă de smartphone-uri mid-range realizate cu scopul de a oferi beneficiile și funcțiile specifice telefoanelor premium câtor mai mulți consumatori. Toate cele 4 modele – Magna, Spirit, Leon și Joy – prezintă un design premium, ecran cu tehnologia in-cell touch și funcții UX de la seria G, precum Gesture Shot și Glance View. Cele 4 dispozitive vor fi disponibile în două versiuni: LTE și 3G, pentru un echilibru perfect între stil și utilitate.

Zona dispozitivelor purtabile: Armonie perfectă între stil și tehnologie

LG va prezenta două noi dispozitive purtabile smartwatch pentru prima dată în cadrul MWC 2015. Având un aspect clasic și cosmopolit, LG Watch Urbane surprinde frumusețea unui ceas de lux. LG Watch Urbane LTE este primul smartwatch din lume care poate oferi capabilități LTE și NFC. Acest dispozitiv unic poate realiza apeluri VoLTE sau poate trimite și primi informații fără a fi conectat la un smartphone. Mai mult, LG Watch Urbane LTE poate funcționa pe post de walkie-talkie cu ajutorul funcției push-to-talk (PPT) care permite conectarea mai multor participanți simultan. Iar tehnologia NFC permite LG Watch Urbane LTE să realizeze plăți mobile și să se conecteze la mașinile smart.

Zona serviciilor ITL (Internetul Tuturor Lucrurilor): Punctul central al tuturor dispozitivelor din viețile noastre

Conform Institutului de Tehnologie a Electronicelor din Coreea (KETI), LG Electronics a înregistrat 139 de brevete din categoria ITL, mai multe decât orice altă companie coreeană și pe locul 4 la nivel mondial. Expertiza LG va fi demonstrată în cadrul Zonei serviciilor ITL de la MWC. Împreună cu compania soră LG U+, LG va prezenta cum G Flex2 poate controla de la distanță aparatele electrocasnice și alte dispozitive din interiorul unei locuințe. Prin intermediul G Flex2, utilizatorii își pot monitoriza casele folosind camere cu circuit închis atunci când sunt plecați și pot primi alerte pe smartphone dacă este detectată o intruziune. Utilizatorii pot chiar realiza apeluri video cu membrii ai familiei care se află în altă parte a casei folosindu-se de rețeaua de acasă.

Mai mult, LG și Audi vor demonstra cum ITL poate îmbunătăți experiența condusului prin utilizarea LG Watch Urbane LTE. Cu ajutorul tehnologiei NFC, șoferii pot încuia și descuia autoturismele și pot porni motorul de pe ceas. În viitor, ceasul LG va putea calcula distanța până la destinație, va putea oferi indicații către locul unde a fost parcată mașina, precum și activarea din exterior a sistemului de climatizare.

Barcelona, 2 martie 2015 – LG

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: