Inițiative pentru noul an și instrumentele pentru a le îndeplini

Inițiativele și planurile pentru noul an fac parte din sezonul sărbătorilor la fel de mult ca și cozonacul, felicitările sau bradul de Crăciun. MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare oferă soluții utilizatorilor săi pentru a-și menține planurile și inițiativele odată ce sezonul bradului sau al vâscului va fi trecut. Printre acestea se numară ecrane inovatoare care îmbunătățesc productivitatea, nu obosesc ochii și mențin spațiul de muncă ordonat și curat.

Philips Softblue_MMD

 • Ramâi concentrat  

  • Distragerea constantă a atenției, și nu neapărat datorită unui birou neîngrijit, este cel mai des întâlnit motiv în rândul persoanelor care lucrează la un birou, ca fiind un obstacol major în rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă. Cu un zgomot de fond încărcat de gălăgia creată de oamenii din jur, de telefoanele care sună și de deplasarea continuă a colegilor, de multe ori e dificil pentru oricine să rămână concentrat la ceea ce lucrează. Așadar, ce oferă un spațiu personal mai mare decât un monitor mai mare sau a unuia curbat? Un monitor mare lărgește spațiul personal de lucru. Un produs high-class ca monitorul Philips Brilliance Curved UltraWide își face loc atât în birourile cât și în căminele utilizatorilor. Forma curbată a ecranului monitorului nu mai solicită mișcarea capului atât de mult, pentru a putea vedea informațiile aflate la marginea sa, reușind să creeze niște condiții mai bune pentru sesiunile de lucru lungi cât și o distragere minimă a atenției. Iar un ecran curbat este de asemenea mult mai distractiv, făcând ca un film, de exemplu, să fie mult mai convingător.
  • Rămâi sănătos Acestea sunt principalele provocări pentru utilizatori, pe care ar trebui să le cunoască atunci când doresc să aleagă un nou monitor. Tehnologia Philips Flicker-free (anti scintilație) care la ora actuală se regăsește pe cele mai multe modele din gama de monitoare Philips, ajustează și potrivește ecranul pentru a crea o imagine ultra-stabilă care păstrează ochii la un nivel de confort bun chiar și după ore întregi petrecute în fața monitorului. În timp ce noua tehnologie Philips SoftBlue mută lungimile de undă ale emisiei culorii albastru din spectrul de culori în intervale mai sigure. Ecranele care utilizează această tehnologie specială LED reușesc să reducă până la 90% din nivelul undelor nocive și reușesc să mențină în continuare precizia luminozității și a culorilor. Concluzie: utilizatorii își pot proteja ochii fără să-și complice lucrurile la locul de muncă prin distorsionarea culorilor.
  • Când ne gândim la sănătatea noastră, deseori uităm de ochii noștri. Utilizatorii din ziua de astăzi interacționează din ce în ce mai mult cu lumea digitală prin intermediul unor dispozitive ca tabletele, telefoanele inteligente și monitoarele, petrecând ore întregi cu acestea în fața. Un ecran care creează efectul de scintilație va afecta întotdeauna concentrarea și va crea dureri de cap utilizatorilor. Mai grav, expunerea continuă și repetată la lumina albastră a ecranelor diverselor dispozitive cu afișaj a dovedit că influențează direct afecțiunea ARMD (îmbătrânirea prematură a vederii). Această afecțiune este cel mai des întâlnită în țările industrializate, la persoanele din categoria de vârstă de peste 50 de ani.
 • Îmbunătățirea condiților la locul de muncă concentrării la sarcinile întreprinse în fața monitorului.

  • Având un monitor care poate fi ajustat la diverse niveluri pentru vizualizare contează de asemenea destul de mult pentru condițiile de la locul de muncă. Cu Philips SmartErgoBase, utilizatorii pot înclina, roti și pivota ecranul exact în poziția pe care o preferă, reușind să reducă încordarea și tensiunea la care este solicitată coloana vertebrală în timpul unei zile lungi de muncă. Ca un efect secundar, baza reduce păienjenișul de cabluri de pe birou, pentru a avea un spațiu de lucru mult mai ordonat și curat, care să ofere condițiile optime
 • Fii organizat

 • Dacă pe ecranul unui monitor stau dezorganizate zeci de foldere, următorul pas firesc este modificarea rezoluției acestuia. Cele mai noi monitoare oferă o rezoluție cu o claritate 4K UHD. La o rezoluție UHD 4K de 3.840 x 2.160 pixeli se află de patru ori mai mulți pixeli pe un inci față de un ecran Full HD (1.920 x 1.080) oferid o claritate de patru ori mai mare, ceea ce permite utilizatorilor să mențină un aspect îngrijit și curat chiar dacă au ecranul împărțit în mai multe zone de lucru. Anul acesta rezoluția 4K UHD a fost folosită chiar și la monitoare de dimensiuni mai mari – mai exact de 32 și chiar 40 de inci. Experiența de vizionare este absolut uimitoare cu o reproducere a culorilor naturale, graduală. Iar utilizatorii pot obține aceste efecte vizuale foarte clare fără să fie nevoiți să aleagă un monitor care să le ocupe o mare parte de pe birou. Noile monitoare Philips au răspuns anul acesta cererii tot mai mari pentru rezoluții din ce în ce mai exacte, mai clare și mai precise chiar și la dimensiuni mai mici, precum cea de 23,8 inci.

Desigur că schimbarea monitorului nu va fi întotdeauna un plan pentru noul an. În continuare ține de cerințele fiecărei persoane în parte. Însă un lucru este sigur: noile dispozitive și tehnologii de la ora actuală ajută cu adevărat oamenii să se concentreze în timp ce lucrează, cât și păstrează biroul și spatiul de lucru mai ordonat, întocmai pentru a lăsa loc și altor lucruri și detalii care contează. Sau pur și simplu pentru a se bucura mai mult de viață.

Philips – 21.12.2015

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: