In vacanta impreuna cu Mio Mivue 638 Touch la review

De ceva vreme m-am intors din Thassos, insula greceasca atat de atragatoare pentru turistii romani. Dupa ce m-am cazat prima grija pe care am avut-o a fost sa imi inchiriez un autoturism cu care sa imi pot asigura un grad de libertate in a explora insula si a putea capta imagini de pe parcursul drumetiilor zilnice, avand experienta de anii trecuti cand am testat Mio Mivue 658 aici si am ramas cu impresii foarte bune in exploatare.

14612550_1317009268311336_7482192280122290672_o-001

Desigur am procedat asa cum v-am obisnuit am trecut la unboxingul pachetului de vanzare al camerei Mio Mivue 638 Touch  iar lucrurile au decurs ca de fiecare data, oamenii nu s-au dezmintit, si am regasit tot ceea ce era necesar sa pot demara in viteza si sa incep explorarile zilnice si in plus sa pot echipa KIA Picanto cat mai usor cu ecranul tactil de 2,7”.

In principal montarea a fost la fel de usoara, pentru ca, aveam in pachet ventuza de prindere a camerei in parbriz, incarcatorul auto conectabil la bricheta autoturismului, dar si cardul de memorie micro SD cu capacitate de 16 GB cu care m-am descurcat timp de sase zile cat am inconjurat insula.

Partea constructiva exterioara este aproximativ aceeasi pentru toata familia cu care au iesit pe piata, iar camera cu F 1,8 mi s-a parut o idee foarte buna pentru a surprinde imaginile in semi-intuneric sau luminozitate mai redusa.

M-am descurcat excelent si pe timp de zi dar si pe timp de noapte intrucat senzorul video s-a dovedit destul de sensibil sa imi poata retine imaginile de care sa imi pot aminti cu placere micile peripetii pe care le-am trait si pot spune ca le pot rememora la nivel orar, inregistrare Full HD 1080p la 30 cadre pe secunda cu cea mai recenta tehnologie H.264 pentru videoclipuri de inalta calitate, la o dimensiune a fisierului mai mica.

Pot spune ca ma bucur si acum de un memorator perfect si un mijloc de a putea sa imi amintesc drumurile dupa coordonatele GPS si dupa imaginile inregistrate, si de a putea sa pot sa scriu articole pe blog, fara a mai avea grija ca am omis ceva.

Pentru a va da seama de cele enumerate m-am gandit sa va exemplific cu doua inregistrari semnificative de care ma declar multumit chiar daca youtube a intervenit cu filtre proprii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: