În urma participării la CeBIT, QuickMobile extinde oferta de gadget-uri cu dispozitive inteligente

În urma participării la ediția de anul acesta a CeBIT, târg internațional de IT și tehnologia calculatoarelor din lume, QuickMobile, își va extinde oferta de gadget-uri cu dispozitive inteligente, care aduc conceptul Internet of Things în casele românilor.

Noua categorie de produse ce vor fi disponibile în curând în magazinele QuickMobileinclude dispozitivele controlabile de pe terminalele mobile, în timp ce categoria produselor pentru monitorizarea stării de sănătate va fi și ea extinsă.

CeBIT

„Produsele de Health&Fitness au fost atât de bine primite de clienții din România, încât ne-am decis să extindem categoria cu și mai multe produse de acest tip. În plus, am luat decizia să introducem o nouă categorie de produse care au menirea să facă viața mai ușoară, și anume dispozitivele inteligente, care înglobează conceptul de Internet of Things”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Astfel, QuickMobile va pune la dispoziția românilor gadget-uri pentru controlul temperaturii în casă prin intermediul telefonului, camere video inteligente, cu senzori de mișcare și sunet conectate direct de pe smartphone, precum și sisteme de monitorizare pentru animalele de companie, care arată dacă animalul a ieșit din perimetrul prestabilit, care este poziția lui exactă sau dacă a făcut suficientă mișcare.

De asemenea, QuickMobile va include în ofertă și becuri inteligente, care permit controlul culorii și intensității luminii prin intermediul telefonului mobil, dar și sisteme pentru monitorizarea plantelor, care trimite notificări atunci când acestea necesită să fie udate.

În ceea ce privește dispozitivele pentru fitness și monitorizarea sănătății, QuickMobile își va extinde oferta actuală cu noi gadget-uri pentru monitorizarea tensiunii arteriale, a glicemiei, a alimentației, dar și cântare wireless.

„Ne bucurăm că le putem oferi clienților din România aceste dispozitive de viitor, menite să le facă viața mai ușoară. Internet of Things este un concept din ce în ce mai popular la nivel global și suntem mândri să fim primii care pun la dispoziția românilor produse din această categorie”, a adăugat Tudor Țiboc.

Produsele vor fi disponibile în cel mai scurt timp de la intrarea lor în stocurile de pe piața internațională. În ceea ce privește prețurile dispozitivelor, acestea vor fi accesibile, fiind stabilite de producător.

București, 20 martie 2015

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: