În octombrie, Cluj-Napoca se transformă în capitala IT a României

Ajuns la cea de-a doua ediție, evenimentul Meet Magento reunește la start sute de profesioniști în IT, furnizori de servicii și comercianți online.

Cea de-a doua ediție a celui mai mare eveniment de e-commerce pentru platforma Magento din România, va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 2 – 3 octombrie și va reuni la start peste 500 profesioniști în IT, furnizori de servicii, comercianți online, dar și speakeri de renume din România și străinătate. O schimbare majoră anul acesta este faptul că zona expo este de două ori mai mare față de 2014, ceea ce înseamnă mai mult spațiu de networking și realizarea de noi parteneriate.

1.MeetMagento2014

Evenimentul de anul acesta va avea două componente principale, una de business, dedicată proprietarilor de magazine online, oamenilor de marketing, furnizorilor de servicii, și o componentă tehnică care se va adresa în special profesioniștilor în IT, programatorilor și dezvoltatorilor.

Prima ediție Meet Magento a fost un succes real care a pus încă odată Clujul pe harta IT a Europei și a propulsat imaginea României ca un jucător din ce în ce mai important în tehnologia informației la nivel internațional. Popularitatea brandului Magento este mai mare cu fiecare an ce trece, de aceea ne așteptăm la o creștere cu cel puțin 50% a numărului de participanți. Este din ce în ce mai clar că România strânge cele mai importante nume din industrie și asta ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru noi toți. Anul acesta avem un spațiu expo mai mare și mai multe workshop-uri în care dezbatem soluții pentru piața de e-commerce, a declarat Sandu Băbășan, Event Manager Meet Magento.

Meet Magento este cea mai mare serie de conferințe la nivel global, axată pe eCommerce, Business, platforma Magento și ecosistemul ei regional. În 2015, evenimentele Meet Magento vor avea loc în 30 de țări, inclusiv SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveția și Polonia, dar și România

Meet Magento România 2015 va avea loc între 2 și 3 octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Prețul unui bilet începe de la €50 și poate ajunge la €105, depinzând de perioada de achiziție. Cei ce doresc să îşi rezerve un loc din timp, pot beneficia de oferta de bilete Early Bird. Detalii pe http://ro.meet-magento.com/

Evenimentele Meet Magento sunt un brand al Netresearch App Factory AG și sunt organizate în România de MindMagnet.

București, 18 iunie – Meet Magento 

 

 

Visits: 0

Lasă un răspuns