IMWorld 2013 powered by COSMOTE & ROMTELECOM

Romexpo este intotdeauna o gazda primitoare pentru diferite teme de referinta si nu puteam sa lipsesc de la o manifestare de IT&C asa cum a fost IMWorld 2013 powered by COSMOTE & ROMTELECOM.

Eu sincer am atacat standurile organizatorilor COSMOTE & ROMTELECOM intrucat aveam antene care imi spuneau ca va fi mare eveniment. Si asa a fost.

Internet & Mobile World 2013 (IMWorld 2013), cel mai mare eveniment „business to business”, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania, a gazduit lansarea a peste 20 de aplicatii si solutii de business, destinate marilor companii, proprietarilor de magazine online, dar si micilor intreprinzatori. La aceasta a doua editie a IMWorld, dezvoltatorii s-au concentreaza pe aplicatii pentru tablete si telefoane mobile, pe programe de tip CRM, pe aplicatii pentru plati online, pe comunicarea “machine to machine” sau pe cloud computing.

Partenerii principali ai IMWorld 2013 COSMOTE Romania si Romtelecom Business Solutions, care sunt totodata si Business Software Partners. „Este o ocazie foarte buna sa aflam si, la randul nostru, sa va aratam, cu ce solutii digitale intampinam viitorul. In ceea ce ne priveste, pariul nostru este ca afacerile se muta in „nor”. Cu alte cuvinte, ca solutiile cloud sunt cele care vor asigura flexibilitatea, precum si o eficienta a costurilor care ajuta orice companie sa creasca in continuare, mai ales daca sunt completate de servicii telecom adaptate nevoilor fiecareia dintre acestea”, a declarat Vasile Voicu, Director Coordonator managementul Produsului, Segment Business Romtelecom Business Solutions.

Cosmote a uimit cu oferta sa de terminale 4G care era expusa pentru a face cat mai bine demo de lucru de atractivitate sporita.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: