IDC IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2014

In data de 10 aprilie 2014 a avut loc la JW Marriott Grand Hotel in organizarea profesionista a IDC un eveniment asteptat de specialistii IT si nu numai.

Valoarea de date și de securitate gestionarea riscurilor de securitate a informației interne și externe și datele companiei ca un avantaj competitiv joacă un rol tot mai important în deciziile cu privire la dezvoltarea centrelor de date și de plasare. Ca atare, managementul datelor companiei ca un activ de bază este în curs de dezvoltare ca un proces strategic.

Departamentul IT de azi trebuie să gestioneze mai multe necesități de afaceri în jurul datelor companiei, de la conformitate și de gestionare a ciclului de viață a datelor de disponibilitatea de date de înaltă calitate, de prevenire a pierderilor, și de securitate și toate în centrul de date, folosind cele mai noi tehnologii si tendinte de gestionare a centrelor de date.

Pe holurile maretului hotel am reusit sa admir standurile catorva companii renumite cum ar fi: ROMTELECOM, DELL Software, Kaspersky Lab, Net Optics, BalaBit, Ixia, si altele.

Agenda conferintei IDC a cuprins nume si subiecte extrem de interesante si de aceea va prezint intro in clipul de mai jos.

Views: 0

Lasă un răspuns