Huawei sprijină platforma VR Daydream

Huawei este încântată să fie unul din primele branduri de telefoane care sprijină Daydream, platforma VR dezvoltată de Google.

Huawei este nerăbdătoare să lucreze cu Google și cu alți lideri din industrie pentru a  construi un ecosistem și pentru a aduce experiențele bogate și complete, oferite de Daydream, utilizatorilor prin intermediul inovațiilor în materie de dispozitive VR, aplicații și conținut.

1-Huawei P9

Huawei va prezenta dispozitive care permit experiențe Daydream, integrând noile procesoare Huawei Kirin și Qualcomm. Huawei va anunța telefoane, căști și telecomenzi care să suporte platforma Daydream până la finalul anului 2016.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, cu o rețea globală dezvoltată și parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă astfel angajamentul și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Mountain View, California, 20 Mai 2016 – Huawei

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: