Huawei și Omlet devin parteneri pentru a aduce platforma de socializare deschisă pe device-urile Huawei

Huawei și Omlet, un proiect al Universității Standford dedicat creării unui ecosistem de socializare deschis, au anunțat stabilirea unui parteneriat, în cadrul CES 2015.
Preinstalată pe viitoarele dispozitive mobile Huawei, dotate cu sistemul de operare Android, platforma de socializare deschisă Omlet va oferi utilizatorilor o modalitate de a comunica și de a partaja imaginile cu prietenii, fără a pierde dreptul de proprietate asupra datelor pe care aleg să le partajeze.
Pentru a proteja confidențialitatea datelor utilizatorilor, toate pozele și datele sunt partajate în timp real folosind Omlet. Utilizatorii au control total asupra datelor lor – Omlet permite utilizatorilor să decidă unde să își stocheze datele folosind servicii precum Box sau Dropbox. În plus, față de confidențialitatea și securitatea datelor, parteneriatul va face ca experiența socială pe un device Huawei să fie mai simplă, permițând oamenilor să împărtășească mesaje, imagini, videoclipuri și teme din dispozitivul lor, printr-un singur click.

3DEVICES_WEB1
“Omlet este o platformă unică, care se potrivește perfect cu misiunea Huawei de a crea cea mai bună experiență mobilă la nivel global“ a spus Su Jie, vicepreședinte R&D, Huawei Consumer BG. “Prin crearea mai multor modalități de a partaja ușor și sigur conținut, Omlet contribuie la oferirea unei experiențe mai prietenoase și mai conectate pe dispozitivele Huawei” a completat acesta.
Prima funcție oferită de Huawei și Omlet va face posibilă partajarea unei fotografii chiar dacă ecranul telefonului este blocat. Denumită Share-First, funcția permite utilizatorilor să selecteze o fotografie și să o partajeze, fără să își deblocheze telefonul, bucurându-se astfel de cel mai rapid mod de a realiza și de a partaja fotografii dintr-un telefon. În același timp, destinatarii vor putea să vadă și să salveze respectiva fotografie, chiar daca și telefonul lor este blocat.
De asemenea, o altă noutate anunțată de Huawei este funcția Theme Share, ideală pentru clienții Huawei care iubesc să își descarce teme pentru a-și personaliza smartphone-urile. Datorită Theme Share, acestora le va fi ușor să împărtășească temele preferate cu prietenii.
Odată cu integrarea platformei sociale Omlet pe dispozitivele Huawei, crearea albumelor foto comune va fi mai simplă și mai rapidă. Funcția integrată în platforma Omlet, Social Gallery, le va permite utilizatorilor să creeze albume foto, să le împărtășească și să comenteze conținutul acestora împreună cu prietenii.
Aceste funcții vor fi integrate în device-urile Huawei în cursul acestui an și vor reprezenta primele inovații rezultate în urma parteneriatului Huawei și Omlet.
“Consumatorii vor fi încântați să descopere cum ecosistemul Omlet, disponibil pe smartphone-urile Huawei, va simplifica împărtășirea conținutului,” a spus Monica Lam, Co-Fondator al Omlet și Profesor de Informatică în cadrul Universității Stanford. Parteneriatul cu Huawei, oferă Omlet oportunitatea de a extinde în continuare ecosistemul social deschis, cu o atenție sporită acordată confidențialității.”
Despre Omlet
Omlet a fost fondată în 2012 de către profesorul de Informatică Monica Lam si grupul său de cercetare din cadrul Universității Stanford. Platforma social deschisă Omlet face ca dezvoltatorii să poată adăuga functionalități sociale aplicațiilor lor. De asemenea, le permite utilizatorilor să controleze confidențialitatea informațiilor, permițându-le să aleagă servicii de tip cloud pentru a-și stoca informațiile. Omlet Chat, construit pe platforma Omlet, a fost lansat în 2014 și a înregistrat peste 3 milioane de descărcări în primele 9 luni.
Pentru mai multe informații, va rugăm să vizitați: www.omlet.me

Las Vegas, 8 ianuarie 2015 – Huawei & Omlet

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: