Huawei lansează primul gateway de securitate integrată în cloud

Huawei a lansat primul gateway de securitate integrată în cloud de nivel terabit, USG9000V, în cadrul Conferinței RSA 2017.

Acest produs este conceput pentru a oferi protecție la nivel software pentru securitatea rețelelor virtuale, de înaltă performanță, pe mail multe nivele. Întâmpină nevoile de implementare a serviciilor de securitate, lansarea rapidă a serviciilor în faza operațională, expansiunea flexibilă a capacității și procesul de operațiuni & mentenanță.

Huawei_logo

Fiind un produs software implementat în cloud, gateway-ul de securitate Huawei USG9000V este compatibil cu principalele platforme de cloud din industrie, oferind o multitudine de servicii de securitate pentru rețelele virtuale ale clienților lor. Folosind arhitectura cloud-based cu planurile de control și forwarding separate, și bazându-se pe arhitectura elementelor de rețea de forwarding cu distribuție pentru load balancing, USG9000V implementează elemente de rețea scale-out și scale-in flexibile, suportă un maxim de 128 de mașini virtuale per cluster, și oferă capabilități de forwarding de până la 2,5 Tbps.

Livrarea automată a serviciilor de securitate a devenit cheia împlinirii cerințelor mereu în schimbare ale utilizatorilor enterprise. Dacă un serviciu se schimbă, USG9000V poate conlucra cu MANO pentru a declanșa scale-out sau scale-in elastice și a ajusta automat configurarea resurselor, obținând scale-out sau scale-in ale serviciilor în decurs de câteva minute. Configurarea automată a serviciilor reduce cu peste 90% munca de configurare manuală, iar USG9000V poate realiza scale-out sau scale-in la cerere, chiar dacă serviciile se schimbă frecvent, răspunzând cerințelor de elasticitate ale serviciilor cloud-based și reducând costurile de operare.

Huawei USG9000V va fi disponibil începând cu al doilea trimestru din 2017.

București, 9 martie 2017:Huawei

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: