Bigstep debutează pe piața din România

Bigstep, furnizorul de servicii de big data în cloud, cu un portofoliu de servicii de bare metal cloud menite să răspundă nevoilor de tehnologie performantă ale companiilor ce activează local.

Lansare Bigstep in Ro_1

Bigstep Metal Cloud, oferă puterea și securitate a mașinilor fizice (bare metal), dar și flexibilitatea cloud-ului public. Aplicațiile de BI & analytics, bazele de date NoSQL, motoarele de căutare și analiză ating performanțe cu până la 500% mai mari pe infrastructura Bigstep, față de cloud-urile virtualizate. Prin interfața drag & drop intuitivă oferită de Bigstep, utilizatorii pot proiecta, implementa și gestiona infrastructuri complexe în câteva minute, cu doar câteva clickuri.

Lucas_Roh_CEO&Founder_Bigstep Alex_Bordei_Head_of_product_management_Bigstep

Una dintre soluțiile de vârf ale companiei, Bigstep Container Services, utilizează containere Docker pe servere bare metal pentru a rula sute de sarcini și aplicații independente pe aceleași mașini fizice. Serviciul oferă control asupra resurselor și capabilități de izolare a proceselor și a sistemelor de fișiere. Împreună, aceste funcționalități permit utilizatorilor să ruleze în mod securizat aplicații la felca pe mașini virtuale (VM), dar fără neajunsurile de performanță și securitate asociate acestora. Aplicațiile încontainere rulează la aceeași performanță ca pe mașinile fizice.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu o echipă de dezvoltare localizată în București, Bigstep a devenit un nume recunoscut pe piețele din EMEA și America de Nord cu oferte de infrastructură de cloud optimizată pentru proiectele de big data. Bigstep și-a dezvoltat portofoliul în mod continuu, astăzi oferind un set de servicii full-stack, de la infrastructură bare-metal, la servicii end-to-end de procesare, analiză și vizualizare a datelor. Bigstep debutează astfel în România și își continuă cursul de dezvoltare după ce și-a dovedit calitatea de competitor redutabil în piețele occidentale.

București, România, 9 Martie 2017- Bigstep

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: